Serbest piyasa ekonomisi kurallarýna ayký zannedersem bu durum. Europower çalýþanlarýna farklý bir uygulama yapýlsa bunu anlarým. Daha önce yanlýþ hatýlarmýyorsam Gen Ýlaç arzýnda bir miktar hisseyi de þirket çalýþanlarýna ayýrdýlar ve þirket çalýþanlarý daha yüksek oranlarda ortaklýða kavuþma imkanýna sahip oldu.
Europower halka arzýnda, halka arz edilecek hisselerin bir kýsmý Gesan hissedarlarýnýn taleplerine önceliklendirilecek gibi bir metodoloji uygulansa, tahminen bu haber ortaya çýkar çýkmaz 7-8 tavan yaparýz. Ben böyle birþeye izin verileceðine ihtimal vermiyorum. Keþke olsa.
Patronlarimizin isi yonlendirme sekline bakarak top tufek EUPWR girmek gerek diye dusunuyorum
Daha once dedigim gibi, madem patron buna odaklaniyor, o zaman duygusalliga yer yok. Gesan'da iyi kazandiysak simdi Gesan-II: EUPWR zamanidir
Ilaveten, sirket dagilimina bakinca EUPWR buranin esas oglani benim siz durun diyor adeta. Yakin zamanda hic ihtimal vermesemde UKR savasi sona ererse orda cok ilginc bir hikaye yazilabilir
[/url]
Bu yapýnýn bu hale geleceðini belkide öngörenler Smrtg aldýlar, nasipte ne varsa o artýk. Europower almaya can atan arkadaþlar arzdan küçük bir miktar geleceði belli, iþlemden sonra artýk kaç gün sonra alýrýz bilmiyorum.
Hakikaten böyle masum bir isteði bile RT etmeye korkuyor insanlar.Deþifre olmamak için herhalde.) Þirketin yatýrýmcý iliþkileri taleplere duyarlý, eleþtirileri dikkate alýyor, dönüþ yapýyor gördüðüm kadarýyla bu da baþta Behiç bey olmak üzere yönetim kadrosundan kaynaklanýyor.
Burda dedikodu yapýp boþa enerji tüketeceðimize doðrudan birinci aðza soruyoruz.Hiçbir yanýt alamasak bile hassasiyetimizi iletmiþ oluruz.Sn. keko da gönüllü olup ön plana çýkmýþ.Daha ne isteriz ki?
Gesanin piyasa deðeri 30 milyar TL ye ulaþmýþ arkadaþlar...%1 kota verdiler diyelim ...300 milyon eder....Europower in arz deðeri henüz belli deðil...700-800 milyon olur mu bilmiyorum...
Dolayýsýyla çok gerçekçi olmaz kota ayrýlmasý...Hadi oldu diyelim %1....cok büyük bir tutar oluþturmaz zaten...1 milyonluk hisseyi tutana 10.000 liralýk europower 🙂
Tabi iþin bir de serbest piyasa dinamikleri çerçevesinde mevzuat uygunluðu var mý yok mu .... ..
Yer Ýmleri