Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.
Özellikle önümüzdeki 5 yýl sektördeki talep çok güçlü olacak belli ki. Global talebi de dikkate aldýðýmýzda ciro ve kar rakamlarý belirttiðiniz deðerlerin bile çok üzerinde gerçekleþebilir. Hükümetlerce bu iþlerin yüksek teþviklerle destekleneceði de bariz. Gesan gibi þirketler iþ seçer konuma bile gelebilir bundan sonra. Hayal deðil gerçek, talep somut olarak ortada, bize düþen fiyatý deðil firmayý keyifle izlemek ve sabýrla beklemek diye düþünüyorum. Ýyi Pazarlar.
Son düzenleme : zelig; 04-12-2022 saat: 13:04.
Teþekkürler. Beklemeye devam.o zaman.
Ýlk maliyetim çok düþük, ancak bütün düzeltmelerde deliler gibi aldým kredi çektim ek hesap kullandým, ödeme limitime ulaþtým . Ancak düþerse son büyük alýmý da yapmaktan çekinmem.
Herkesin riski anlayýþý farklýdýr, ben tahtacý ile beraber maliyetleniyorum, batarsak ikimiz beraber batarýz sýkýntý yok düþersek kalkarýz.
Ýlk hedefin 350-400 aralýðý olduðunu düþünüyorum.
Çok bekletmeyecektir inþallah. Herkes kendi kararýný versin amatör beceriksiz bir yatýrýmcýyim. Söylediklerimi sadece dayanýþma olarak dikkate alabilirsiniz.
Türkiye'de bugüne kadar kurulmuþ tüm RES'lerin üçte birini Gesan'ýn yapmasý muhteþem bir veri. Bu veri nerede geçiyor? Doðruluðu kesinlikle teyit edilmiþ bir bilgi mi acaba?
Europower olayý da abartýlýyor. O ne kadar guclenirse Gesana yarar. Baþta arz olunca her arz gibi erpwr da uçar ama gesana negatif bir etkisi olamaz
Yer Ýmleri