Eupwr arzini herkesin heyecanla bekledigini ve bir an önce olsun istedigini biliyorum. Ancak kafama takilan bir durumuda paylasayim dedim. Arz sonrasi gesan payý 70 den 55 düþecek. Arz bu yil içinde gerceklesirse 2022 yil sonu bilancosunda eupwr karindan gesan bilancosuna 70 yerine 55 pay yazacak bu durumda gesan bilançosunda kâr oldukça torpulenecek gibi bir durum ortaya çýkýyor. Ama arz 2023 e kalirsa bilanço 70 pay izerinden hesaplanacak. Hesabim dogru ise kendi adima arz in 2023 e kalmasini isterim
Burdaki arkadaþlarýn çoðu aslýnda zaten böyle yapýyorlar. Ben sadece "hoþa gitmeyen" kýsýmlarý da gözardý etmeyelim demek istiyorum. Yani artýsýyla eksisiyle tam tahlil edelim. Adam þimdi nakit akýþý v.s dedi. Sonra diðeri bilanço yapýsindan kaynaklý olabilir deyip halka arzýn olasý olumsuz durumunu ekledi. Abi olay budur zaten. Ben hem bu hisse özelinde hem de genel olarak resmen borsayý öðrenme sürecinde en yararlý mecrada hissediyorum burayý.
Burdaki kurtlarýn teknik,temel vs. muaazzam bilgileri benim "kýlçýklýðýmla" birleþtidiðinde bence nefis bir karýþým çýkacak ortaya ama akil adam Keko olmadýkça bu karýþýmda hep bir þey eksik kalacak😇
Giriþim elektrik web sayfasý hakkýmýzda bölümünü okuyun lütfen.
https://www.girisimelk.com.tr/tr/hak...C4%B1rd%C4%B1k.
Yer Ýmleri