Kýpýrdanmaya baþladý bizimkisi, duydu sesimizi herhalde.
Syg.
Kýpýrdanmaya baþladý bizimkisi, duydu sesimizi herhalde.
Syg.
azar azar da olsa istikrarlý çýkýþlar yapmamýz lazým...yoksa sýkýntý devam eder...tabi þu anki voalite tedbirlerinin de etkileri var....yasaklar kalktýðýnda almak isteyenler daha rahat alabilecek...þu sýrada biraz çýkýþý gören tradeye yöneliyor...buda gesanýn önünü kesiyor...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Gesanýn þoyle bir durumu var tahtacý baþkan isterse endeks düzeltme falan umrunda olmuyor.. geçtiðimiz sert düzeltmelerde piyasa yapýcýnýn genel düzeltmesi idi..
borsaya her gelen %50 kazançlar saglamaya baþlamýþtý ve o iþ öyle deðil hepimiz biliyoruz
Gesanýn özelinde konuþursak bana göre az kaldý hacim bitiyor arada þu kontrun gazý ile alan ky de olmasa süremiz daha da kýsalabilir.
hatta hacim iyice bittiðinde bedelsiz için spk ya basvurduk kap'ý bile atabilirler. þuan diðer tahtalara göre volatilitemiz sakin olduðundan güvenli duruyor saðlam duruyor.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
arkadaþlar twiteerda mert candemir ortaðýmýz gesanýn MSCI TURKEY endeksine girdiði günden itibaren HSCB nin aldýðý gesan miktarlarýný paylaþmýþ...ona göre durum þöyle :
01/12....17,715 lot
02/12.....144,523 lot
05/12.....43,125 lot
06/12.....14,627 lot
07/12......18,393 lot (saat 13:22 itibari ile anlýk )
toplamda 238,383 lot ile en çok alan yabancý kurum durumunda...
tam da þüphelendiðim þey netleþiyor dostlar...yabancýlar topluyor..umarým bu toplama iyicene olgunlaþýr...
Yer Ýmleri