Gesan dýþýnda her þey konsuulur olmuþ forumda. Alfas ve Europower ile dolmuþ taþmýþ. Bu akþam arz haberi çýksa keþke taþlar yerine otursa ve biz de anlasak artýk koç muyuz kuzu muyuz?
Gesan dýþýnda her þey konsuulur olmuþ forumda. Alfas ve Europower ile dolmuþ taþmýþ. Bu akþam arz haberi çýksa keþke taþlar yerine otursa ve biz de anlasak artýk koç muyuz kuzu muyuz?
þirket ortaklarýmýzdan gökhan bey bloomberg tv ye pazartesi saat 14,40 ta çýkacakmýþ...þirketi anlatacak büyük ihtimalle
belki de europoweri anlatýr...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yani bu arz onayý neden bu kadar beklenti yaratýyor anlamýyorum. Ne yani arz olmayacak mý? Enteresan 😂😂 Behiç reis milyon dolarlýk ihale yollasa ne güzel olur 😂
Kontr ün ABD deki 1 milyar usd lýk teþvýk olayý onaylanmýþ , tavan serýlerý baþlar orada , sektör hisselerýnede yansýr ,, !!
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Yer Ýmleri