Masallah barekallah
SM-N770F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Masallah barekallah
SM-N770F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Veee iþte beklenen! Allah'ýma þükürler olsun. Allah bozmasýn arkadaþlar. Bu kez benim gibi bir gýcýk bile tatmin oldu. Gerçekten inanýlmaz rahatladým. Þöyle çocuklarýmla bi güzel yemek yiyelim v.s bütün gece benim Gesan güzellemelerime maruz kalacaksýniz. Rahatsiz olacaklar,þimdiden engellesin
Alem adamsýn Ömür Bey. Siz yazmaya devam edin. Biz de sizin yazdýklarýnýzý sorgulamaya devam edelim.
Gesan'da güzel bir haftalýk kapanýþ oldu. Gesan yine hem dünya hem de Türkiye devleri ile iþ birliklerini, sözleþmelerini yapmaya devam ediyor. Ocak ikinci hafta gibi bilançonun kokularý yayýlmaya baþlar piyasaya.
Ne demek Muzaffer BeyBu son iki iþlem gününde ben de kendimi muzaffer bir komutan gibi hissettim
Gesan'la ilgili çok ciddi gelgitler yaþýyorum. Bir tarafým Keko gibi düþünüp tahmin edilemez bir ödül ihsan edebilir deyip bir tarafým Gueno-Fenerbahçeli karýþýmý "malum" þekilde çok da umut baðlama diyor
Evet yine þu RES, patron satýþý, Europower parlatýmý... bunlara giryeceðim. Çünkü madolyonun inanilmaz umut vaadeden diðer yüzü de var. Açýkcasi o kadar muazzam haberler deklare edilemsine raðmen hissenin fiyat hareketlerinin "çýldýrtýcý" gelgitleri beni çok þaþýrtti ve hatta sinirlendirdi. Ne yalan söyleyeyim borsaya gireli yaklasik bir ay olmasina raðmen arada bi sürü hisse almama satmama raðmen(acemilik falan filan,girmeyelim þimdi) varsa da yoksa da Gesan'dý benim için. Benim için hatýrý sayýlýr bir paranýn gittikçe artan miktarini Gesan'a baðladim. Sonra bu oran ücte ikiye çikti. Ben her Kap hayal kirikliginda daha da hisse alarak cidden garip bir þekilde baðlýligimi artýrdim ama iþte size anlattigimin günkü Kap'ta artik demorilize seans sonuna doðru tuhaf bir sinirle hepsini elden çikardim. Ýçime oturdu, kendiem ve öngörülerime ihanet etmisim gibi hissettim. Sonrasinda burada olanlar.. (buraya da tekrar girmeyelim
portföye tamamen yeni hikaye yazmaya calisirken hala ve hala Gesanlý gibiydim. Hatta haftabaþý düaerjen alip ertesi günü güzel bir karla sattim. Ammmmaaaa Perþembe günü bir þeyler oldu. Ulan dedim,bu kadar ..oktan bir endekste bu Gesan nasil bu kadar saðlam duruyor,yoksaaa deyip garip bir sezgiyle(yemin ederim ki) elimde nenl kadar hisse varsa bir bir satýp art arda Gesan aldim. Hem de Kaplarla falan yüzdr 7'lerden seans sonuna boyuna yerlere eðilen bir Gesana raðmen ben yüzde 3,63 iken tüm portfoyümu Gesan'a cevirdim. Allaha hamdolsun önce o kiaacik seansta günü (karanlik odadan da ivme alarak) yüzde 7 civari kapatti ve dünü biliyoesunuz. Ve bu kadar mutluyken seans sonrasi gelen "malum" KAP'la birlikte persembe saat 17'den beri kendisi için cok degerli bir meblaðdab olusan portfoýünü tek kalemde tamaem Gesan'a gecirmis vaziyette bu haftaya giriyorum. Ýnanin isin temeline,taktigine girmeyecegim. Hala içimde bu forumda isimleriyle sembolize ettigim çok farkli his ve görüþler olmakla beraber ben bu hisseden kopamadim,çünkü kuþkularým baki olmakla birlikte inanilmaz bir potansiyeli var. Allah utandirmasin..
Yer Ýmleri