Originally Posted by
ogmilk
Sayýn Keko,
Sizce, yönetim kurulunun aldýðý %300 bedelsiz kararýný bozup, %500 yada daha yukarý bir oranla bunu yenilemesi mümkün mü acaba?
fikirlerini deðiþtireceklerini düþünmüyorum...bu miktar makuldur dostum..herkesin lot miktarý artacak...böylece tahta derinlik kazanacak...almak isteyecek yerli ve yabancý yatýrýmcýlar için ortam oluþacaktýr...gesan ciro ve karda agresif büyüyor..bu büyüme gesana olan talebi artýracaktýr...temeline dayanarak çýkýþ yapan gesan gibi þirketler bölündükten sonra da tekrardan eski zirvelerine kademeli olarak çýkacaklardýr...kaliteli hisselerde bu daima böyle olmuþtur...
beklentileri çok güzel bu beklentiler henüz bilançolara katkýlarý olmadý...almanyada kurulacak þirketin de ileride europowera ve dolayýlý yönden de bize büyük katkýlarý olacaktýr...almanyada geçen yýl sunjunior ürünün benzeri 170 bin adet satýlmýþ iken bu yýl 600 bin adet satýlmasý bekleniyor...iþte europower sunjunior ürünü ile hem almanyaya hem de diðer avrupa ülkelerine hitap edecektir...bu hitap ile bir yýlda bile 200 bin adet rakamlarýný yakalayabilir...bu satýþ rakamýnýn ne anlama geldiðini geçmiþte kabaca yazmýþtýk...bu ürünün oluþturacaðý ciro milyar dolarlar olacak...
almanya europower ve gesana çok büyük bir kapý açacak...orada potansiyel çok yüksek..gesan almanyada ayný zamanda mühendislik iþleri de alabilecek..büyük ihaleler kazanabilirler...
her zaman söyledim tekrar edeyim...gesan ve europower birer dev olma yolunda saðlam adýmlar ile ilerliyorlar...çok da uzun sürmeyecek bir zaman diliminde bu iki þirketten biri bist 30-50 listesine girerse þaþýrmayacaðým...týpký sasa gibi...sasa geçmiþte zarar eden bir þirket iken bu gün borsamýzýn en deðerli þirketi oldu...bist 30 un da en çok iþlem gören hissesi oldu...sasa da adým adým dev olacak adýmlarý attý...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri