bu info bitmedi mi daha yahu ?? tavan isteðimizi kursaðýmýzda býrakýyor....![]()
bu info bitmedi mi daha yahu ?? tavan isteðimizi kursaðýmýzda býrakýyor....![]()
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Aldýðý son 3 ihaleyi baþka bir enerji firmasý alsaydý direkt tavana kilitlerdi.
Gesanýn acelesi yok sindire sindire, kademeleri doldura doldura yükselmesi
en saðlýklý olaný. Azar azar hedefe doðru gitsin yeter.
Bu arada her þey yolunda giderse 2023 hedefim Mayýsta 500 TL, Aralýkta 1.000 TL.
Bu hedefler þahsi görüþüm. Olmayabilirde, nasip bu iþler.
Syg.
alfas tavan olmak üzere..kwon dostumuzun tahtacý derdi yok...gönül rahatlýðý ile tavan oluyorlar...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Geçen gün Sasa mazini anlatýyordun. En sonunda çevrendekilerden etkilenip sattýðýný ve hatta bundan epey etkilenip bir kýrýlma yaþadýðýný söylemiþtin sanirim.
Eger iznin olursa þunu sormak isterim:Sasa neticede bir "kimya" firmasiydi. Sen mutlaka geleceðe dair sektöre özel ciddi bilgilerle efsane beklentiler kurmuþsundur ama simdiki yenilenebilir enerji potansiyeli gibi deðildir diye düþünüyorum.
Demem o ki "Orada seni çeken neydi?". Gesan'da benzer týlsýmdan var gibi. Teknik,temel analiz dýþýnda "o týlsým" benim merakýmý çek celbediyor.
Bugün hacim 600 ml. çýkýþý destekliyor.
Fakat ne hikmetse son hafta alýþlarýný Citiye aktaran HSBC bugün ortalýkta yok.
Syg.
sasada beni çeken devasa yatýrýmlarý idi...üreteceði üründe dünyada sýralamaya girme isteðiydi...böyle bir hedef çok büyük yatýrýmlarý ,bu yatýrýmlar da çok büyük ciro ve karlarý beraberinde getirecekti...ben de o süreci yaþamak istemiþtim..
gesanda ise türkiyenin ve dünyanýn artýk yenilenebilir enerjiye 20-30 yýl içinde hýzlýca dönüþ isteði var..bu isteði gerçekleþtirmek için devasa yatýrýmlar ve devasa teþvikler yapýlmasý gerekiyor...çok büyük bir pazar ortaya çýkýyor...gesanýn da bu pazarda söz sahibi olduðunu düþündüðümüzde bu pastadan ciddi bir pay alacaðýný düþünüyorum...gesan bu pazarda en hazýrlýklý þirketlerden biri...bu pazara girecek yeni firmalar daha yeni yeni fizibilete çalýþmalarý yapýp ardýndan yatýrýmlarýný yapacaklar..bu yatýrýmlardan ne kadar ciro ve kar elde edebilecekleri , ne kadar rekabetçi olabilecekleri bile þüpheli iken gesan bu yolda çok ilerde...
iþte gesanýn bu avantajýný düþündüðümüzde gesanýn daha çok büyüyebileceði görülebiliyor...bu yüzden de bu büyümeden gesan gibi yatýrýmcýlar da pay almak isteyeceklerdir...biz bu durumu gesan 20 tl lerde iken gördük...bir çok yatýrýmcý yeni yeni uyandýlar...
Yer Ýmleri