Hele o kaðýt endeksin patlama yapýp kendisinin de 500 milyonluk iþ açýkladýðý günün sonunda devre kesince valla billa allak bullak oluyor insan! Ben komple Gesan'dayim. En azindan Aralik sonuna kadar böyle olacak. Aralik sonrasi duruma göre sepet yapacaðým insallah. Ama bu gelgitli hallerine ay sonuna kadar bile sabýr göstermek cidden zor iþ.
Ayný fikirdeyim, buraya kadar gelmiþ ortalama maliyetli bir yatýrýmcýnýn en azýndan 2023 sonunu görmesi gerektiðini düþünüyorum.
Beni en çok heyecanlandýran Almanya yatýrýmý, en nefret ettiðim de ortaklýk yapýsý.
Ali bey biraz ekranda heyecanlanmýþ gibi, kar marjýnýda geçiþtirdi gibi sanki ama emin olarak söylediði þey 2023 yýlýnda talep patlamasý olacaðý.
Borsadaki tüm mazisi 1 ay olan bir adam için hazmý zaman alacak bir deneyim evresindeyim. Aslýnda fiyat hareketlerinin zaman zaman kendi mecrasýnýn doðallýðýnda ilerlemediðini (bugünkü gibi) kestirmek güç degil ama ne olursa olsun þu düþünce derinlerde bir yerde hep ses ediyor bana: :Lan oglum trene atlayan atlamýþ,hissenin geleceði fiyatlanmýþ. En baba haberde bile hisse artik adamakýllý tepki vermez olmus. Herkes gözlerini iþtirakin arzýna ve dolayisyla yeni oðlana çevirmis. Ne demeye beklentiye giriyosun ki? Sen de trene zamaninda binenler gibi kendine uygun,yolun baþýnda tren bul ve bu sevdadan yol yakinken vazgec!"
Valla bu sesi bastýrsam çok mutlu olacaðým ama iþte...
Ayrýca her þeyden baðýmsýz olarak da tamam KAP bombardýmaný olacak diye iddia eden de benim. Nitekim bugün ikinci KAP da geldi ama.
Allah aþkýna, yok bedelsiz kararý aldýk, oðlum yolla KAP'ý! Yok Þimdi Bedelsizin baþvurusunu yaptýk,oðlum yolla KAP'ý! Yok þimdi SPK'nin kapýsindan girdik,yolla KAP'ý! Yok dosyayi memura verdik,yolla KAP'ý!
Yani bayaðý byaði uyuz oluyorum sýrf coþku versin diye milleti enayi yerine koyan sözümona bu bilgilendirmelerden!
Çek Cumhuriyetine 500 bin dolarlýk trafo satacaz KAP'larýndan da hiç hazzetmemiþtim. Sanki aslinda bi halt yapabildiðimiz yok maksat iþ yapiyor görünelim amacý güdüyordu ama aslinda þirketi komik göstrriyordu. Tam dedik ne güzel Turkcell,bugün Baþkent Elktr. toplam 30 mil. dolar,hah þöylee. Þimdi de bu Bedelsiz tiyatrosu dönecek![]()
Syn,Gueno_33, son çeyrek derken 3 çeyreði kastediyosanýz, bunun yeni açýlacak fabrikalardan dolayý finansal giderlere aktarýldýðýndan bilançodada finansal giderlerin artýþýnýn çok fazla olduðu görüldü,kekoda bunu kaçýrdým hesaba katmadým dedi o yüzden beklenen kar gelmedi,eðer 4 çeyreði kastediyosanýz bugün Y.K Baþkan yardýmcýsý açýklýyo satýlan hisselerden gelen parayý buraya aktardýk 3,5-4 mlyr ciro bekliyoruz diyo bunu düþük görmek biz yatýrýmcýlara kalmýþ artýk kararýmýzý kendimiz vermeliyiz.
Yer Ýmleri