Originally Posted by
keko
Arkadaþlar ben de kwon dostum da ta 20 TL den beri hissederiz..9 aydýr bu hisseye bilgi ve tecrübelerimizi aktarýyoruz..bir çok dostumuz bize minnettar..çok da dua aldýk..çok þükür bu hissede herkes karda..musadenizle arada bir gýrgýr yapalým..sanýrým bunu hakediyoruz..bu sektörün hisselerinden olan gesani bu gün alanlara da bir gün gelecek sonradan gelenler gýpta ile bakacak...Sasa gibi bir hissedir gesan..bu gün konuþtuðumuz beklentileri biz aylar önce burada konuþuyorduk..o vakitler de bazýlarý inanmayýp hikayedir dediler..oysa gün geldi bunlarýn hepsi teker teker gerçekleþme moduna girdi..
Kekocan arada geyýk iyidir ,, stres atmaya yarar ,, sürekli pýyasa hýsse yorar yýpratýr ,, bunu dahý anlamayacak býrtakým zavazýngolar olabýlýr onlarda çok mühim deðiller ,, býz þirketimize hep guvendýk ve arkasýnda olduk olmaya devam edeceðiz ,, baþta sen olmak üzere birçok arkadaþýmýz beklentýlerý defalarca yazdý çizdi ve yazmaya devam edýyor,,moral motivasyon açýsýndan arada býr saygý çerçevesinde gülmekte bir ihtýyaç !!!
Iyý niyetle eleþtiren arkadaþlara saygý ve sevgimiz hep olacaktýr ,, zavazýngo takýmýnýn söyledýklerýnýn hýcbir önemi yoktur ,, !!!
Son düzenleme : kwon3; 13-12-2022 saat: 21:01.
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Yer Ýmleri