Arkadaþlar,bir aylýk borsa maceramda benim yüzümü güldüren yegane hisse Gesan oldu. Cidden iyi kazandim bu hisseden çok þükür. Genel olarak da (biraz da kiþisel yapýmdan ötürü) gelgitler yaþamakla beraber bu hisseye sabredebilenin çok ciddi kazanç elde edeceðine hem aklýmla hem de yüreðimle inaniyorum. (Aman YTD olmasin😇)
Fenerbahçeli arkadaþin sözlerine istinaden baþlayip aslinda özünde eðlenmek ama arada ciddi bir sitem de iletmek istenen diyalog ( %90 benim inanilmaz gýcýklýðýmdan) tamamen yönünü sapýtýp Keko'yu hedef tahtasina oturttuðum, gittikçe tuhaflaþan bir "sirk" cümbüþüne döndü. Vallahi de billahi de esasen dertleþmek,eðlenmek ama arada bir iki sitemimi iletmek amacýyla yazarken "çekiþme" modunu görünce içimdeki "ayarsýz" ortaya çýktý yine. Ne yapalým,birileriyle çekiþince içinizden Hulk çikiyorsa bu sizin sorununuz oluyor,neyse.. Ama kimseye hakaret etmedim. Bana edildi,canlarý sað olsun.
Bunca tatavaya raðmen duruþunu bozmayan Kekoya buradan selam olsun. Onca insan cidden seviyor,sayýyor seni. Sýrf bunun için bile takdir ediyorum seni. Haddimi aþtýðým her nokta için özür diliyorum senden. Haaa þu RES iþindeki eleþtirimin özü bakidir ama sen ve elbette þirket bu meseleden ibaret deðildir.
Hee bazý saflar yav bu RES e bakip hisse alinir mi diye düþünedursunlar unutmayalým "Þeytan ayrýntýda gizlidir"

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri