Zirvesinden sadece %6 uzaklýkta top döndürüyor, daha ne yapsýn bu hisse?
sasa zirvesinden %56 uzaklýkta, hekts %39 uzaklýkta, smrtg %39, kontr %37. Biz ise %6.
Yeni zirveler bizi bekler desem keko hocam gibi mal pazarlýyorsuna getirirler mi lafý?
Haber çok deðerli. Daha önce en iyi teklifi verdiðimiz ihaleyi alamadýk deseler -5 kesindi. 33M avro çok büyük. Çok iyi kap haberlerine raðmen hala zirve yenileyememek dýþýnda sorun yok. Her þey güzel olacak o kesin
Hisse adýna sadece güzelleme yapmayýp hem riskleri hem de fýrsatlari ortaya koyan herkesin görüþü benim nazarýmda son derece yararlýdýr. "Mal pazarlamak" deyimi sanki biraz aðýr olmakla birlikte bir insanýn çok muhteþem özellikleri olabilor ama haliyle hatalarý da olabilir. Çok iyi özellikler zaten bolca takdir edilmiþ,hakký verilmiþ. Bir gün de "hata" izah edilince o insanin sözü edilen onlarca iyi özelliðine halel gelmiþ olmaz ki?
Vallahi meseleyi bir daha açmak istemiyorum. Ama galiba sorun bizim memleketin "mayasý"nda var. Her þeye körü körüne baðlaniyoruz. En ufak eleþtiriye tahammül edemiyor,aksine sinirleniyor hatta bazen ihanete uðramis gibi hissediyoruz.
Neyse yine kafa ütülemeyeyim þimdi. Çogu forumdaþým haklý olarak mecrayý saptrdýðýmý söyledi. Ayni hataya düþmemeliyim
Eyvallah😇 Bu forumda bana bir þeyler oluyor, ergen bir coþkuyla yazdýðýmý ben de fark ediyorum sonra😂 Bazen "hisse bahane Gesan muhabbeti þahane" diye kaptýrýp gidiyorum. Her þey bir yana forumda çoðu (bir ikisi hariç hepsi aklý baþinda) insanin "bozguncu,keyif kaçýran,zevzek,yüzsüz... diye bana yüklendiklerini bilmeme raðmen "muhabbetten" kendimi alamýyorum😂
Sevgili forum üyeleri;
Öncelikle baþtan yazayým ki, yazacaklarýmýn içeriði az çok belli olsun.
Ömür nikli forum üyesinin yazýlarýný görmemek için blokladým.
Neden derseniz geldiðinden beri deðiþik bir ruh hali sezdim.
Rahatsýz oldum.
Olabilir dedim, burasý sanal ortam.
Her rahatsýz olduðun kiþiyi dýþarý atamazsýn, zaten yetkin de yok.
Bir süre sonra rahatsýzlýðým arttý.
Özellikle Keko gibi kendisine saldýran insana bile sabýrla cevap veren, güzel güzel anlatan insanýn buradan ayrýlmasýna neden olunca bir daha düþündüm.
O yazý þöyleydi:
Önce müstesna bir þahsiyetsin diyor....
Sonra da;
Ben koyun postuna bürünmüþ kurtlardan ziyade karþimda bana mertçe diþlerini gösteren düþmanlarý tercih ederim. diyor.
Direk olarak "Koyun postuna bürünmüþ kurt" diyor...
Bu cümle ruhumu yordu.
Keko böyle bir cümleyi hak etti mi?
Bence hayýr.
Öyle bir insan olarak tanýmadým onu.
Bu Gesan forumundaki bir çok kiþinin de öyle tanýmadýðýna eminim.
"Ömür" Ama ilk geldiðinde þöyle yazmýþtý:
Size iki örnek verdim.
Benim fikrimde olmayabilirsiniz, çok doðaldýr.
Ama Ömür nikinin üzerine týklayýp geldiðinden beri yazdýklarýný okuyun.
Ben öyle yaptým ve bloklamaya karar verdim.
Çok piþkin bir Ömür Törpüsün den kurtuldum.
Bu arada Keko, gel kardeþim buraya.
Hiç olmazsa sana saldýrsalar bile karþý tarafý rencide etmeden güzel güzel derdini anlatýyorsun.
Kelimelerin arkasýna saklanýp insanlarýn ruhunu örselemeye çalýþmýyorsun.
Bekliyorum bak.![]()
Yer Ýmleri