Originally Posted by
Gueno_33
Çok fazla bilinçsiz ky tünemiþ kaðýda; olumlu her haber bunlara kýsada mal kitlemek için kullanýlýyor izlenimi edindim. bu sebeple buralarda akümüle olup olumsuz ruh halindeki ky yi gemiden atacaklar gibi hissediyorum.
Ayrýca bazý fonlarda yapýlarý gereði yük azaltýyor. bunlar doðal þeyþer birileri alýr birileri satar. Biz þirketin faaliyetlerine odaklanalým.
þahsi kannatim þuan fiyatý backloguna cari rasyolarýna ve bilamço kalemlerine göre pahalý; hikayesine göre bedava.
Þahsen tutmaya ve derin düþüþlerde elimden geldiðince eklemeye devam edeceðim. forumdaki hastalýklý tipler gidene kadar yazmayacaktým ancak kene gibi yapýþmýþlar.
Benim malliyet düþük; risk algým hiç muahafazakar deðil. herkes buna göre karr vermeli. bol kazançlar saygýlar.
Biz zaten gesanýn gelecegine yatýrým yapýyoruz elbette þuan 4-5 ayda bize müthiþ bir kar verdi be doyuma ulaþtý ama bu aldýgý müthiþ ihaleler sektörel canlýlýk fk bir iki bilanço sonra çok aþagýlara cekecektir ...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Yer Ýmleri