Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Ýlgilisine: Nükleer füzyon enerjisi konusunda ABD'de 'tarihi baþarý'
https://www.bbc.com/turkce/articles/c1dgy3nz8k1o
LLNL direktörü Dr. Budil, füzyonun elektrik santrallerinde kullanýlmasý için hala önemli engeller olduðunu, ama "Ortak çaba ve yatýrýmla, temel teknolojiler üzerinde birkaç on yýl sürecek araþtýrmalarla bir enerji santrali inþa edebilecek konuma gelinebileceðini" söyledi.
Paneller elimizde patlamaz bu kadar zamana![]()
Rabbimiz þifalar versin dualarým seninle sayýn keko
Son günlerde ki düþüþe gelirsek yatýrým fonlarý yerli olsun yabancý olsun her yýl Aralýk ayýnda kârda olduklarý hisselerden satarak blancolarinda ne kadar çok kâr ettiklerini göstermek ister ki fonlarýna çok talep olsun
Bu nedenle her yýl Aralýk ayýnda satýþ olur ve ocakla birlikte hýzla alýma gelirler tecrübe ile sabittir
Herkese merhaba,
Buranýn özgür bir forum olduðunu düþünüp sadece "tez" üreterek,kimseye hakaret etmeyerek bir þeyler yazdým.
Sebebini anlamadýðým, yer yer komikleþen,inanýlmaz absürt bir "duygusallýk"la karþýlaþtým.
Ulan uzatmayayim diyorum ama " bir konuda kendi çizdiðin aþýrý ayrýntýcý profiline gitmeyen þekilde hareket edip çok abartýlý bilgi vermiþsin falan filan dedim diye ( Allah aþkýnda ne var bunda?) Yeþilçam filmlerini yaya býrakacak "melodramlar" yaþandý.
Zaten buradaki pek çok insanýn hayýr duasýný, saygýsýný,sevgisini kazanmýþsýn. Demek ki güzel þeylere vesile olmuþsun. E ne diye "aðrýma gitti,zoruma gitti.." triplerine giriyorsun?
RES iþine baliklama dalmisim evet,daha dikkatli olmaliydim desen incilerin mi dökülürdü?
Senin çok kisiye hayrin dokundu diye-haþa- bundan böyle Allah katýnda dokunulmazlýðýn mý oldu?
"Bak kardeþ,çok etkili bir konumdasýn ve belli ki bunu da misyon edinmiþ hallerin var, o halde bir deðil bin düþünüp orta koyman gerekir" dememde ne saygýsizliði,art niyeti,bilmem nesi.. var insallah sen de kendine sorarsýn.
Ben onca þeye raðmen özür de diledim ama üzülerek görüyorum ki gerçekten deðmezmiþ!
Farklý bir gözle görmeye tahammül edemediniz,siz bilirsiniz.
O halde görelim bakalým mevlam neyler? Neylerse güzel eyler...
Sn. Ömür daha önce bu Res olayýný yazan kullanýcýya "bu veriye nerden ulaþýlýr nasýl öðrenilir merak ettim" demiþtin.Ben de sitenin hakkýmýzda kýsmýnda yazdýðýný buradan öðrenebileceðini söylemiþtim.Ancak bu seni hala tatmin etmediyse neden yatýrýmcý iliþkilerine sorup ayrýntýlý bilgi almýyorsun? Herhalde en doðrusu buradan öðrenilir.
S.Kekonun kafandaki bu soru iþaretiyle alakasý nedir, anlamýþ deðilim.
Çünkü aslýnda Türkiyedeki gelmis geçmiþ tüm RES'leri Gesan'in yaptiðini herhangi biri söylese "yok artýk" derdiniz ama "O" söyleyince çok fazla sorgulamadan "aaa öyle mi ne güzel,ne büyük þirketmiþiz" diye kabul görmesi çok "normal" bir hal almýþ.
Haaa yok þirkete soracakmýþým falan. Yapmayin Allah aþkýna! RES verisinin zýrvalýðý ortada. Bunun nesini tevil etmelerini bekleyeyim ki?
Ya da dün akþamki KAP! Bal gibi biliyosunuz ki sizin gibi deneyimliler dýsýnda neredeyse bi sürü gariban,o haberi yeni sanýp hisse aldý tepelerden.Þirkete sorsan "aaa biz yeni iþ iliþkisi demedik ki.. Ýceriðe bakin" falan diye kývýracak. Oysa Twitterdaki hesaplarinda zilli görselli "Kap Geldi" kisminda YENÝ ÝÞ ÝLÝÞKÝSÝ" diye duyurdular.
Neyse yaa.. Tarafsiz düþünen herkes her þeyin farkýnda. Ne dusunurseniz düþünün. Sanki benim dememle þirketin ya da hissenin asýl ederi mi etkilenecek?
Valla çok doldum bu konuda. Lütfen uzerime gelmeyin. Beni mimleyip geçin,bildiðiniz gibi takýlýn.
Sn. Ömür kusura bakmayýn ama yukarýda yazdýklarýnýza bir yanýt vermek gerçekten zaman kaybý.Bu dahil.
Saygýlarýmla.
Yer Ýmleri