Galiba bugün enerjilere hacim yaptýrýyorlar. Isýnma hareketleri bunlar sanýrým..
Galiba bugün enerjilere hacim yaptýrýyorlar. Isýnma hareketleri bunlar sanýrým..
Yorumlarým kiþisel olup yatýrým tavsiyesi olarak görülmemelidir.
Aylýk 3333 tl lik elektrik tüketimini, 10000 euroya kurulan ges in kapasitesi karþýlayabilecekmi peki?
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Avrupa da 1 GW solar panel fabrikasý kurma maliyeti 500 milyon$ imiþ. Oy oy oy. Bizim almanya da yapacaðýmýz yatýrým bol bol teþviklerden faydalanacak diye anlýyorum ben bunu.
Düzeltme: Bu rakam a dan z ye entegre bir fabrika kurulursa imiþ. (silisyum polisilikon- hücre- panel olarak üretim yapabilen)
Almanya da 1 GW panel fabrikasý kurulum maliyeti 60-65 milyon$ civarýnda imiþ.
Bu ges i kurduran kýþýn ýsýnma yazýn soðutma banyoda þofben iþlerini bundan yaparsa aylik 1500 2000 elektrik faturasina denk gelir. Bunu kurdurup dogalgaz kullanilmaz herhalde
geleceðin sasasý kontrolu tahta sahibi bizle eðleniyor izleyince satasý geliyor en iyisi uzak durmak ytd
Yaklaþýk 6000 lotluk malýmý 3 günde komple satýp çýktým. Artýk yükselebilir sizin için kendimi feda ettim 😂😂😂 muhtemelen buralardan ya da biraz daha aþaðýdan sert yükselecek.. umarým yükselir. Hepinize bol bol bol kazançlar.
Yer Ýmleri