insallah saglam bir cýkýsýn baslangýcý olur aracý kurumlar yarýn kusmaz...
insallah saglam bir cýkýsýn baslangýcý olur aracý kurumlar yarýn kusmaz...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Estafurullah. Tutan bir öngörü oldu sadece. Ben hissede kýsa vadede çok fazla girip çýkýyorum. Son bir haftadýr bu giriþ çýkýþlarla iyi kazanç elde ettim ama bugün
Bu giriþ çýkýþ stratejim bugün pek lehime iþlemedi😇
Zararý yok,sonuçta kardan zarar etmis durumdayim. Hep söylüyorum ne varsa Gesan'da var.
allah gunlukcununde akillisini versinburda ne tipler turedi belki gordun
hic karsi degilim, gunlukcu ister UV ci olun ama insan gibi , hakeret etmeden (sozum size degil tabi, o guruh kendini biliyor,)
hisse dusunce agizalari salyalariyla basliyorlar saydirmaya
neyse dostum ayiptir sormasi bu hareketleri ne kadarlik bir butceyle yapiyorsunuz ?
%3-4 razi oldugunuza gore, yuklu bir miktar diye dusunuyorum ve umuyorum, zira , yuklu miktarla anca guzel kazanclar elde edilir
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
Asgari ücrete yüzde 50 zam geldiyse þirket piyasa deðerlerine de yüzde 50 zam koymak gerek.
Burada yazýlanlar hiçbir þekilde yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmamalý.Yazýlarým kiþisel görüþlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
tekniðe uysaydýk ve aklýmýzda trade olsaydý 20 tl den buraya kadar tutmamýz mümkün olamazdý...maxiumum bir kat kazanabilirdik...tabi bizim maliyet çok iyiydi...maliyetimiz bu kadar iyi olmasaydý belki de biz de bu kadar rahat olamazdýk...ama ne olursa olsun orta ve uzun vadeli yatýrýmcýlýk daha çok kazandýrdýðýna inanýyorum...
yapýlan bir araþtýrmaya göre ölmüþ yatýrýmcýlarýn hesabý daha çok kazanýyor...sürekli pozisyon deðiþtirenler ise daha az kazanýyor...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Alfasta kýsa süreli düþüþ beklentimden dolayý sektörün kralýna gerý döndüm , gesanýn hareketý de baþlýyor sanýrým ,,,
, keko býraz sýkýþ yený yolcu varanladýk agamýzzýn ,,
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
katilmiyorum, hergun %1-2 kar yapsa yilda %1000 yapar ama iste alimlarini dogru yaparsa, sinir-stress
ben bununla ugrasmamak icin , dustukce aliyorum,
ortalamam dusunce , aliyorum
Kar-al yaptigim hisseler var ama bazilarinda sadece alim yapiyorum,
acikcasi ilk basta 30 yakin hissem vardi, Kar-Al yaparak hepsini sattim, alimde 8 hisse ile devam
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
Yer Ýmleri