Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Bu harekete þapka çýkarýlýr ,, bený dökmek içinmiydý yoksa !! Kafa göz dalmýþtým![]()
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Son yarým saatteki ataðýn üstüne bi de güzel kap yollasa patron þöyle okkalýsýndan..
Sayýn keko'nun dizinin dibinde toplandýk yine. Ýnþallah birlikte 400'leri karþýlarýz 💪
Alfas'ta herkes tavan bekleyip -%7.5'i yiyince forumda hisseye iliþkin pozitif yönlere vurgu ve ertesi günle berber bummmm!
Dün aynýsý burada yaþaniyor ve herkes çökkünken yine ayný þekilde davranýp ertesi gün bummmm!
Kwon beni yabana atma😆
Evet zaaflarým var. Süreç yönetimim zayýf (þimdilik) v.s ama evelallah (kimisine kafa ütülüyor gibi gelsem de) þüpheciliðim sayesinde "analitik" düþünebilme becerim hiç fena deðildir.
Zararda deðilim hatta hamdolsun toplamda ufak da olsa kardayým. Ama çok daha önemli bir kazancým var: Gittikçe kaþarlanýyorum🤣🤣🤣
Haaa bir de sen sevsrsin diye,her ne kadar tahtasý sýð da olsa "prkme" diye yeni oyuncaðým da var😇😇
Yeni þeyhimiz kwondur..ama oda çok cemaatinin baþýnda durmuyor..gesan bana göre hala güvenli liman özelliðinde...önümüzdeki 1.5 yýldan sonra dev olmaya baþlayacak..milyar dolarlýk cirolara ulaþacak ..bu hayal bizi her zaman diri tutmaya yeter...uzunda kimsecikler kayýp etmeyecektir..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri