EPDK tarafýndan hazýrlanan ve 19 Kasým'da Resmi Gazete'de yayýmlanarak yürürlüðe giren elektrik depolama düzenlemesi sonrasýnda artan depolamalý yenilenebilir enerji yatýrýmlarýndan biri
arkadaþlar bu cümle çok önemli..biz yeni elektrik depolama düzenlemesinden sonra ilk yatýrýmlarýn 2024 yýlýnýn ortalarýndan itibaren gesanýn bilançolarýna yansýyacaðýný düþünüyorduk..oysa bu cümlede bu yatýrýmlardan birinin hemen baþladýðý söyleniyor...yuri dostuma bu konuda soru sormuþtum..henüz cevap vermediler...tekrardan ona hatýrlatayým..nasýl bu kadar erken bu yatýrýmlar olabiliyor ?? daha lisans alma süreci aylarca sürecekti...!! çok ilginç...bu konuyu çok merak ediyorum...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
evet hissemiz iyice motor soguttu belkide böyle olmasý bir süre daha iyi ...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Hadi at 280bustune bbebegim kap vardi cuma þu anda 264
Þirketimiz, TOROSLAR ELEKTRÝK DAÐITIM A.Þ. tarafýndan 26.12.2022 tarihinde gerçekleþtirilen "GAZLI HÜCRE-KÖÞK STANDART ALIMI ÝÞÝ'' konulu ihaleye girmiþ ve en avantajlý fiyatý vererek ihalede 1. olmuþtur. Ýhale baz bedeli 6.540.000, -USD'dir. (Altýmilyonbeþyüzkýrkbin, Amerikan Dolarý) (Güncel baz USD/TL kuru ile ihale bedeli 122.252.220, -TL)
Ýhale ile ilgili geliþmeler, kamuoyu ve yatýrýmcýlarýmýza bildirilecektir.
Saygýlarýmýzla,
Haber gelýnce ky ziraatten satýþa geçmiþ gözüküyor ,, ky bu iþi öðrendi![]()
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Günde 1 kap atýyor ama sürekli eksiaslýnda para kaybediyor olmasam eðlenceli bir olay bu
Yer Ýmleri