Originally Posted by
mehmetyun
kekom seviliyorsun... ama gerçekten yorum yazmak zor... mesala þuan kötü þeyler konuþmaya baþlasan örnek ömür hemen seni afaroz edecek
o yüzden de pek fazla duygusala baglamamak lazým. sende bunu bir düþün
hatta þu ara teknosayý daha çok begeniyorum. neden diye sorarsan yenilenebilir enerjisi var üstüne birde e ticaret gibi büyük bir artýsý var, ben teknosa magazalarýný gezerken baya bir geliþtiklerini gördüm..
hatta ürün bakarken google yazdým en ucuzu teknosa da çýkýyor

o zaman niye gesan abi
sen akýllý adamsýn kimseye minnet borcun yok kimse içinde fikirlerini sabitleme neyse o

bam bam bam

artýk forumda kötü bir algý yapanýn karþýsýnda ben deðil ömür olacak..
en az benim kadar iyimser..belki de aþýk olmuþ bilemem...
ben de düþüncelerimi neyse onu söylüyorum...gerçekten de kimseye minnet borcum yok..zaten girdiðim hisselerin %90 ýný ben bulup alýyorum..%10 unu da dostlarýn ýsrar ile incele bak demesi ile beðenip alýyorum...teknosa da çok iyi bir hissedir..biliyorsunuz bir geste en önemli iki faktör inverter ve paneldir..bu ikisi iyiyse yapacaðýnýz geslerin kalitesi de iyi olur...sabancýlar gurubundan kordsa amerikalý bir panel üreticisi ile anlaþtý...teknosa da çinli bir firma ile inverter anlaþmasý yaptý...bu iki ürün de çok kaliteli...özelikle panel üreticisi olan toledo solarsýn ürünü çok hafif ve çok verimli..kullaným alaný çok yüksek...
eðer ges panellerinin üretimi de teknosa bünyesinde olursa ??? teknosayý kimse tutamaz...yalnýz gesanda da potansiyel çok yüksek...bunlarý zaten hep burada söyledik...sunjunior ve enerji depolamada potansiyel çok yüksek...zaten gesan almanyaya sunjunior odaklý girdiðini düþünüyorum..bana göre filim sunjuniorun baþrolünde olacaðý bir senaryoda geliþecek...
trafo üretiminin 4 kat artacak olmasý da çok muthiþ...arzdan gelecek nakit ile þirketin sabit yatýrýmlar olan esco projelerine girip yýllýk düzenli bir gelir getirecek olmasý ileride gesaný temettü özelliði olan bir hisseye de dönüþtürecek...
kýsacasý biri renaldo bir diðeri de messidir...tabi biz yatýrýmcýlar olarak belli bir kazanç saðladýktan sonra yeter diyebiliyoruz...artýk kimin ne kadar kýsmeti olur ve yeter deriz bilemeyiz..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri