ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
ilginç bir þekilde sasa ,hektaþ, kmpur, yeo,smrtg,gesan, kontr ve diðer enerjiler ayný algý ile hareket etmeye baþladý...hepsi birbirlerini etkiliyor....umarým gesan bunlardan ayrýþýr...gerçi düþüþ miktarlarýnda olumlu ayrýþtýk (çünkü temeli en saðlam ,beklentileri en yüksek gesan olduðuna inanýyorum ) umuyorum ki çýkýþlarda da olumlu ayrýþalým..
sektörün önü daha 2030 a kadar açýk olacak...en iyi kaplar ve en iyi bilançolar bu sektöre gelecek...þu düzeltmeler de biterse iyicene rahatlayacaðýz...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Arada bir "Ula bir ümit (hani ne olacaksa ya neyse) þu KAP'ýn sitesini yoklayayým"
Arkadaþ ne zaman açsam falancanýn "Bistech.. bilmem ne devre kesici.. " falan filan..
Hem de zebil gibi alt alta yýðýlmýþ vaziyette😂😂
Valla bugün iþimiz zor😟
20 günlük aþaðýsýna da sarttýk sayýlýdýr sarktýgýmýz bakalým gün sonu ne olacak?
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Naçizane bugün toparlayacaðýný düþünüyorum. 245-47 civarý bi destek vardý. Aþaðý kýrmazsa artýk buralardan dönebilir. Yani inþallah. Umut ediyoruz.
Perþmbe akþamý beklentisini de almaya baþlar belki de.
Bugünkü KAP sonrasý yaþananlar ardýnfan 250'nin de altýna sarkýnca anlaþýlan epey bir ky dökülmeye baþladý😟
Ben Alfas'taki iki günlük deneyimimde cidden dengesiz ve kontrol edemeyeceðim bir tahta yapýsýný görünce hemen topukladým.
(Benden sonra bir tavan ve ciddi yükseliþin ardýndan þimdi girdiðim noktanýn da altýnda bu arada. Yani an itibariyle haklý vaziyetteyim. Keko'ya selam olsun😇)
Ama þu vaziyette Gesan'dan kesinlikle çýkmam. Hiç bir þey olmasa bile Perþembe kapanýsa dogru artýya geçilecektir. Çünkü artik herkes nasýlsa perþembe hareketlenir,býrakalim simdi risk almaya deðmez,moduna geçti.
Tüm hesaplar ortada. Perþembe kapanisa dogru görecegiz hisseyi. Hele bir de arz haberi gelsin,Cuma da göreceðiz😇
Arz haberinden çok beklentiye girmemek lazým. Uluun sökenin arz haberiyle direk yüzde 6-7 lere çýktý sonra aþaðý saldý. Malum bizimki de seviyor bu tür hareketleri.
Ama en azýndan düþüþü frenlemiþ olur. Bedelsiz için de ayný durum söz konusu olabilir bugün kozal yüzde 2 bin bedelsize yüzde 7 gibi tepki ile verdi sonra süzüldü aþaðýya. Bize dah farklý haberler lazým. Aslýnda haber gelmese bile sektörün geleceði noktalar bile yükselmesine yeterli. Ve de bilanço beklentisi. Kýsacasý aðalarýn caný ne zaman isterse diyelim. Ve sabýr moduna devam edelim
Yer Ýmleri