Originally Posted by
METEHAN
desene herkesin agzýnda eurowpower ama þirketi götüren gesan tarafý birde o taraf aktif hale geçip iþ yapmaya baþlarsa tadýndan yenmez...
zaten gesan ve europower ayrýmýný bu yüzden yapýyorum ki atýlan kap ve cirolarý net görelim...görüldüðü üzere þu anda kap sayýsýnda giriþim europoweri 3 e katlamýþ görünüyor..ciroda ise 4 katýndan fazla...europower arz olduðunda kap sayýsýnda biraz artýþ olur ama hiç bir zaman giriþim kadar olamayacak...hatta yarýsý kadar bile olamayacak...çünkü ihalelerin büyük çoðunluðuna gesan yani giriþim giriyor..gesan europowerin ürettiklerini aldýðý ihalelerinde kullanýyor...
gesan þu anda ana þirket olarak görünüyor...yalnýz üretimde de europower güzel iþler yapacak...sonuçta europowerin yaptýðý her iþ gesana konsolide olarak yansýyacak..týpký bu günlerde yansýdýðý gibi...
arz ile birlikte finansal giderler çok düþecek...europowerin oluþturduðu finansal giderlerin yerine artýk kar katkýlarý olacak...ortaya da çok da kaliteli bir gesan çýkacak...güçlenmiþ bir gesan yurtiçinde ve dýþýnda daha büyük iþler almaya baþlayacak..týpký kartopu misali gittikçe büyüyecek...zaten önümüzdeki bir kaç yýlda bist 30 a girmesini bekliyorum...gesan veya europower olarak..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri