Hisse ben çýkýnca genelde yukseliyo. 241 ortalama ile yüzde 80 bosalttim. Sizin için feda ettim kendimi . Bol kazanclar
Hisse ben çýkýnca genelde yukseliyo. 241 ortalama ile yüzde 80 bosalttim. Sizin için feda ettim kendimi . Bol kazanclar
hayýrlý uðurlu olsun..yolun açýk olsun...þu anda çok hareketli olan heyecanlý hisseler var..onlar seni bekliyor...buralarý seni kesmez..burada cefa çekmek var ,emek vermek var...geleceðe güvenmek var...buralarý kýsa vadecilere göre deðil...heyecan arayanlara göre de deðil...herkes gönlüne göre kazansýn...![]()
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
herþeye raðmen iyi kazandýðýný düþünüyorum...umarým gesan gibi bir hisseyi daha yakalarsýn...tekrardan yolun açýk olsun...biz kalanlar kemik gesan yatýrýmcýlarýyýz...daha görmek istediðimiz çok þey var...önce bedelsizi görüp bölünmek istiyoruz...ardýndan europowerin arzýný görmek istiyoruz...ardýnda sunjuniorun ve artacak trafo üretiminin olumlu etkilerini görmek istiyoruz..ardýndan enerji depolama iþlerinin bize yansýmalarýný görmek istiyoruz...bu yýl artacak ciro ve karlara þahit olmak istiyoruz...sektörümüz güzel...þirketimiz de güzel...gerisi de sabýr iþi artýk...anlayacaðýn bize çile çekmek kalýyor...sonunda da bu çilenin meyvelerini yemek istiyoruz..belki bir gün temettü þirketi bile olabiliriz..bakalým kime ne kadar nasip olacak ?? sabýr sabýr sabýr...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Bu baþlýðý þu anda 17 kiþi okumaktadýr. (1 üye ve 16 ziyaretçi)
keko
aylar sonra tekrardan tek baþýma kalýp kendi kendime konuþmaya baþlayacaðým galiba....![]()
Yer Ýmleri