Kapanýþa doðru kapandýktan sonra kap haberlerinde ges hes vs en az 30 tane geldi yine çed süreci baþvurusu..
Kapanýþa doðru kapandýktan sonra kap haberlerinde ges hes vs en az 30 tane geldi yine çed süreci baþvurusu..
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
algý yaratýyo ****** o kadar ihaleyi nereye koyacak bakalým çöp bedelsizler 4000 leri aþtý cayýr cayýr iþ alan firmalar çöp muamelesi yapýyolar akýllarý sýra satmýyorum ...smartg bile bu habere eksi kapattýlar...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Evet,buradayim. Kale arkasý da olsa hala buralardayým😇
Ben çok düþük maliyetle almasam da yine de güzel kazançlar elde ettim Gesan'da.
Bu güzel kaðýdýn malesef büyüsü bozuldu. Onunla birlikten yine kmpur,hktm,smartg,yeotk, kontr v.s hepsi de çok "kýyýcý" bir düzeltme içindeler ne yazýk ki
Ha ben arada bir alýp satýyorum hala Gesan'ý ama baþlangýçtaki inancým ve güvenim ne yazik ki yok. O yüzden ne olursa olsun elimde tutacaðým diye verdiðim kararlardan da caydým.
Tekrar tekrar hatýrlatmamak lazim ki çoðunuz haklý olarak "Tamam sizi anlýyoruz ama olumsuz vaziyetleri vurgulamayýn artýk ve güveniniz yoksa hisseden çýkýn bizce" dediniz. Çünkü zaten sizlerin de morali bozuktu ve inancýnýzý zedeleyen fikirlere tahammülünüz düþmüþtü.(Muhtemelen ben de sizin yerinizde olsam benzer þeyleri hiasederdim)
Tamam hatýrlatmayayým diyorum ama onca þeye hadi eyvallah dedim ama þu son KAP süreçlerinde artýk yýldým!
Yine de bi gözüm hep Gesan'da. Þirketin ve ozellikle sektörün potansiyeline çok inanýyorum ama malesef patronlarýna HÝÇBÝR ÞEKÝLDE güvenmiyorum. Onlarýn þirketi halka arz edince ve hisseler inanilmaz primlendiðinde ellerindeki lotlarý deðerlendirmek istedikleri zamanlar dýþýnda biz ky'yi ZERRE kadar umursamadýklarýný acý acý öðrenmiþ oldum.
Ama hep buralara uðruyor,takip ediyor ve hissenin gündeminden uzaklaþmamaya çalisiyorum.
Ayrýca Kwon'a da hatýrlatmak isterim ki "Alfas"ta zararýmý çýkarýr çýkmaz yani daha ikinci gün tüydüm. Çünkü bu kadar stabiliteden uzak hisselere karþý direnç geliþtiremedim daha. (Kendisi de sað olsun bu öngörümü boþa çýkarmadý)
Gesan'in tahtasý yavaþ yavaþ stabilize oluyor gibi geliyor bana. Hah þimdi oldu diye düþündüðüm zaman( patron faktörü hep aklýmýn bir köþesinde olmak kaydýyla) hisseye mutlaka döneceðim.
Biz daha önce de böylesi bir silkeleme dönemi geçirmiþtik ama dökülmemiþtik diyenlerin de Allah sabýrlarýný mükafatlandýrýr insallah.
Gesan millete kap ile ele vermeyi de öðretti. Smrtg seans içi güzel haber ile +5ten -4)))
Kontr gesan yeotk miatk hktm kmpur smartg bunlarý bence ayný ekip götürdü. Gesan 60 lirada can çekiþirken sanki potansiyeli düþük müydü yine devasa kaplar atmýyor muydu? Borsa böyle 60 lirayken sene 150 lira olsun diye dua edersin. Sene sonu gelir bu hisse nasýl 230 liraya düþtü diye veryansýn edersin.. Þu anda da kamu-yarý kamu hisseleri götüren de yine bir ekip bence..
Veya þöyle söyleyim tamam bu hisselerin çok iyi yatýrýmlarý var çok iyi ihaleler alýyor borsa geleceði fiyatlýyor ve olaðanüstü bir ralliye girdiler. Bunlar yatýrým yapýyor gelecek cirolarý fiyatlýyor da froto, þiþe, tüpraþ yatýrým yapmýyor mu? Bu grup (buna sasa ve hektaþ da dahil) 1 ayda %500 giderken froto geri gidiyordu.. Yani bence fiyatlamalar adil deðildi zaten.. O yüzden geri çekilmeler dinlenmeler muhakkak olmalý. Devamlý fiþek gibi gidemezsin..
Yer Ýmleri