selam arkadaþlar nasýlsýnýzkeyifler her zaman ki gibi
patronun teli var mý az destek atsýn bari![]()
selam arkadaþlar nasýlsýnýzkeyifler her zaman ki gibi
patronun teli var mý az destek atsýn bari![]()
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
bundan sonra 2 li tepe görüp satmayanýn)))
uzun vade iþi zordur dayanmak yurek ister adam ev alýr 2-3 yýl fiyatýna bakmaz ne oldu diye burda 15 dk lýk çizimler yapar durur...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
500 600 milyonluk kap gelse barieski günleri hatýrlasak
![]()
yurt dýþýndan hýsse alan býr arkadaþýmýz vardý,ismýný unuttum þimdi,,kontr,smrtg hep zýrveden alýyordu ,,sanýrým satýp çýktý muhtemelen..ne olursa olsun ya da hangý sektor olursa olursa zýrvedeyken mal almamak lazým..twýtter takýp eden ve etkýlenen çok ky var,borsa eský borsa deðil herkes herþeyý býlýyor artýk..þirketlerý dýpte ýken uygun fýyata alamazsak iþimiz zor ..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
seçim tarýhýný guncelleyebýlýrýz dýye haber düþtü,,bu satýþlarý arttýrabýlýr...býran önce netleþmesý lazým..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Yer Ýmleri