bülten gelirse bu hava da nasýl olur oda ilginç genel çok çýkan hisse tayfasýnda ayný göruntu var.
bülten gelirse bu hava da nasýl olur oda ilginç genel çok çýkan hisse tayfasýnda ayný göruntu var.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Smrtg 22 milyon dolalik panel sipariþi almýþ. Bu boyutta bir sipariþi gesan dan baþkasý veremez diye düþündüm.
Ne arz çýktý ne bedelsiz çýksada bu piyasada ne olur…
Ne dayak attýlar be! La o kadar þey öðreniyorum ama kaç defa yaþamama raðmen olaganüstü düþüþler yaþanýrken " Burada bitti artýk,þimdi dönecektir artýk" diye düþünüp bir türlü boþaltamiyorum elimi. Aksine gözüne far tutulmuþ tavþan gibi bakýyorum ekrana. Hem de kaç defa yaþadým bunu.
Hadi þimdi toparlar,bak sonra piþman olursun deyip gün sonunda afedsrsiniz ama ..tümün ustüne oturuyorum.
Eskisi gibi karalar baðlamýyorum. Bu iþin içinde günlük de dönemlik de þoklar var,elbet Allah'ýn izniyle toparlar diyerek serinkanlý yaklaþýuorum ama þu endeks þelaleye dönerken elimi boþaltamayýþýma çok içerliyorum seans kapanýnca.
Yav Allah aþkýna siz bu durumlarda ne yapýyorsunuz?
175-190 aralýðýnda konsolide olur ve ciddi alým fýrsatý verir. Bu aralýðýn altý yok bence.
Yer Ýmleri