Kaplar iþe yaramiyor... Düþenin dostu dedik düþen de yok. Cuma hepsi tavandi. Hadi ya cidden baydýn. Kapanýþ tavan olsun
Kaplar iþe yaramiyor... Düþenin dostu dedik düþen de yok. Cuma hepsi tavandi. Hadi ya cidden baydýn. Kapanýþ tavan olsun
Hktm yeo smrtg cuma uçtular þimdi de uçuyorlar. Hadi ya tavan olak
Düþerken en öndeyiz...Elimde olmasa bu saçmalýk eðlenceli aslýnda
yatýrým fýnans dýpten aldýðý malý bugun pýyasaya vermeye çalýþýyor goruntusu var..endekste 5300 ustunde dýkýþ tutturamazsa dansa devam.!!!
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
haklýsýn,,malesef gesaný yukarýdan alanlar için kotu bir donem..orta vadede en çok kazandýracak senetlerin baþýnda yýne gesan gelecektýr; ama sabýr ýstýyor býraz görünen o..astorun arzýnýn da pýyasyý olumsuz etkýleyecegýnden bahsedýlýyor..sadece nakýt kabul edýlýyormuþ arzda..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
dostum sokeye gelen talebý gorunce ben herþeyýn mumkun oldugunu duþunuyorum..endeksteký düþüþle beraber býrçok hýssede gecen hafta fýrsat alýmlarý oluþtu ;ama malesef yatýrýmcý buna raðmen soke arzýna fazlasýyla ýlgý gosterdý..ýnþallah olumsuz etkýlemez dýyelým..zýra arz çok buyuk..
Yer Ýmleri