Patron bir þeyler yapmali. Smrtg patronu kontr patronu bir þeyler yapmaya çalýþtý. Þu anda 192... Bugün hem endeksten iyi olacaðýz hem de dunden
Patron bir þeyler yapmali. Smrtg patronu kontr patronu bir þeyler yapmaya çalýþtý. Þu anda 192... Bugün hem endeksten iyi olacaðýz hem de dunden
malesef bankof alýcý tarafta ,gecen hýsseyý baskýlayýp her çýkýþta malý yýðan ve hýssenýn yukselýþýne resmen taþ koyan kurumdu..bugunde en buyuk alýcý..hýsse kafayý kaldýrýrsa muhtemelen üç beþ kademede malýný erýtmeye çalýþacak..umarým yanýlýrým..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
günlerdir robotlara top gibi oynatýyorlar hisseyi, tahta sahipsiz gibi bir görüntüsü var bakalým ne olacak
þirket patronu gerçekten istediðinde güzel destekler atabiliyor...kritik vakitlerde attýklarý kaplar geçmiþte çok faydalý olmuþtu..umarým gesan patronu yatýrýmcýsýný sýkýntýya koymaz...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
astor için mal satanlar yarýn akþama kadar satýþ yapacaðý için endekse o saate kadar rahat yok bana göre . gesan da bu durumdan etkilenmeye devam eder illa ki. yarýn kapanýþa yakýn genel düþüþ etkisini kaybedebilir.
gesanda son birkaç günde 150 bin lot citi alýmý var , ucuzdan bulunca fýrsatý kaçýrmýyor. eðer bir kaç gün citi takasýnda gözle görülür azalma olmazsa yada artmaya devam ederse bize cemre þubatý beklemeden düþebilir.
Yer Ýmleri