180 altýna iðne atýp 190 üstü kapatsa iyi olur bence..
180 altýna iðne atýp 190 üstü kapatsa iyi olur bence..
Burada yazýlanlar hiçbir þekilde yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmamalý.Yazýlarým kiþisel görüþlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
olayý halen gesan özelinde deðerlendirmek yanlýþ olur bence. endekse piyasaya resmen karabulut gibi çöktüler. endeks dönerse gesan döner . yoksa pozitif ayrýþsýn diye beklemek hayal dünyasý. ama kendi adýma endeksteki düþüþün bu akþam biteceðini düþünüyorum. tahmin sadede. çýkarken ne diyorlardý hep yükselen endeks olmaz. e o zaman hep düþen endeks de olmaz.
Taner genek beyi dinlemedik de adam cidden bist ustadi. Cuma endeks +5ken çýkmayan hisse için fazla beklentiye girmisim. Neyse yarýn Perþembe. Umut bitmez garibanda
güzel kaplar attýlar ..tepki vermeyince hayal kýrýklýðý oldu ne yazýk ki...patrondan güçlü destekler bekliyoruz...bence bir çok tahtada bankoftan iþlem yapanlar ya patronlarýn kendisi yada onlara çok yakýn kiþiler...spk nýn denetiminden kaçmak için o aracý kurumunu kullanýyorlar...arzlarda da ben hisselerin ky lara daðýtýldýðýna inanmýyorum...bir ay içinde 3-5 kat çýkacak hisseyi ky ya verebileceklerine pek ihtimal vermiyorum...bu borsa dünyasý o kadar da masum deðil bence....patronlar paranýn tadýný alýnca çok deðiþiyorlar diye düþünüyorum...
gökhan beyin ntv deki röportaþýndan beridir hisse sert düþüyor...ister istemez insanýn aklýna kötü þeyler geliyor...nedense buna raðmen tutuyorum...ALLAH sonumuzu hayýr etsin diyorum...yapacak da bir þey göremiyorum...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Info son 2 haftada sattigii 200 binin 50sini geri aldý. Patron geri aldýk vs der mi
Tek teselli hepsi ayný. Ýyi patron diye birþey yok. Biz gözümüzde büyüttük patronu. Hal böyle olunca satman gereken yerlerde elin gitmiyor..
Patron geri alým yapsa hem iyi patronum diye hava atar hemde 200lerde sattýðýný aþaðýdan alýp iyi bir trade de yamýþ olur ..
Eygyo diye bir hisse aldim yeni arz diye. Saldikca saldý. Onda maliyet dusurme adýna gesanlarimin yarýsýna yine veda ettim. Çýkýþý. Genelde uðurlu gelir. 191 ört bye bye yaptýk . Info almasý umut verici
Yer Ýmleri