Maalesef patronlar yine mal satýþ için onay almýþlar. Allah kahretsin hýrsýzlar
Maalesef patronlar yine mal satýþ için onay almýþlar. Allah kahretsin hýrsýzlar
nasibimizde ne varsa onu yaþayacaðýz..nasýl kazandýysak öyle de kayýp edeceðiz galiba....benim de kendime göre 230 u stop olarak belirlemiþ idim..ama hýzlý kýrýnca yine duygusal davranýp satmadým...kardan kayýp ediyoruz...kýsmet artýk..ben de bekliyorum...seçimlerin endeksi olumlu etkilemesini bekliyordum..erken seçim lafý borsayý alt üst etti..beklemediðim bir þeydi...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Geri alým yapmalý derken birde satýþ için onaymý almýþlar, ooo kýymalý kol böreði desene Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satýþ rakamý önemsiz birþey,kaydileþtirme.
![]()
Tarih göstermiþtir ki bilge herþeyi bilmez,sadece ahmaklar herþeyi bilir...
46 tanemi satacakmýþ? Doðrumu okudum?
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Keko,yapma Allah aþkýna. Sizler böyle yaparsanýz bizim gibi kardan deðil sermayeden eksilenler ne yapsýn? Yýlbaþindan beri periþan oldum.
Önce bütün karlar eridi. Sonra sermaye eksilmeye baþladý ve an itibariyle tüm sermayemin üçte biri gitmiþ vaziyette. Ne yazik ki sermayemin bir kýsmýndan 2 ay kadar sonra ödemelerim de olacak.
Sizlerin "Bu dönemin benzerini önce de yaþamýþtýk ama sonra çok güzel oldu" falan dedikleriniz moral oluyordu. Bari siz yapmayýn.
Haa dediklerinizin þu kýsmý çok doðru:Her acý kayýp inaýlmaz bir ders oluyor. Ýnsallah eldeki avuçtaki her þey gitmez de bu dersleri de uygulayacak bir geleceðim olur borsada.
Patronlarý karistirmisim kusura bakmayýn, önemsiz bir miktar. Hepinizin moralleri lackalasti. Tekrar özür dilerim
dostum üzüldüm.umarým toplar býranonce,,kotu pýyasaya denk geldýn,,pýyasa uzun vadede hep kazandýrdý yýne kazandýracak,ama malesef herkesýn býr planý var kýmýnýn parasý kýsa vade kýmýnýn orta vade..endeks 84 býný gordu pandemýde ,oradan alanlar ýhya oldu ve malýný satmayanlar kat be kat kazandý..yýne oyle olacaktýr ama sabýr ve zaman ýsý..Allah yardýmcýn olsun..o yuzden kol bacak kesmek onemlý..ama yapýlmadýysa bu saatten sonra yapmak ne denlý mantýklý býlemeyýz..4700 altý ýnþallah kapatmaz pýyasa..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Yer Ýmleri