Ulan inerken bayraðý kimselere býrakmýyordun; çýkarken ne bu þimdi?
Ulan inerken bayraðý kimselere býrakmýyordun; çýkarken ne bu þimdi?
Çok yukseldi yaa realize ölüyor 🤬
gesanýn psikolojisi fena bozulmuþ...acilen bir tavan lazým..eski gesana dönüþmesi gerek..yok mu bir babayiðit ??![]()
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Sasanýn tavan yaptýðý, endeksin coþtuðu bir günde zor bela artý kapatmasý tam bir ...... Yazýk etmeseler bari gesana...
elit çizgimden çýkmak istemiyorum ama ayýptýr yakaranlýk odadan bile aþaðý yapýp çýkman yazýk...
yarýn bu kapanýþýn üstünde kapanýþ alacak mýyýz bakalým.
içine ettiler tahtanýn o kadar kap atacaðýna tahtana sahip çýk geri alým yapacaðým de.. mal satarken satýyorsun 230 dan mal satmýssýn 180 den yerine koysana madem bu piyasa da...
o kadar iþe yapýyorsun ne yapacaksýn paralarý.. yatýrým yapacaksan zaten halka arzdan europowera ayý gibi para gelecek..
çok deðil 50bin lot bile alsan güven tazeleyeceksin.
halka arz haberi gelecek tavan tavan gidecek bir hissiyate sahip deðilim aksine olumsuz olacak düþünen adamým.. son bir atak bekledim çýkmak için onu da yapmadýlar..
1 kasýmdan itibaren pasta aldýðýmda neredeyse tüm kurumlar zararda info 238milyon karda gösteriyor satýþta...
patron herkesin içinden geçmiþ durumda..
238 milyon kar gösteriyor infoda gel 50 milyonluk geri alým yap![]()
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
yatýrým finans karanlýk odada nerdeyse 170 milyonluk mal sattý..
dün 1.3milyar civarý mal aldý bugun 353milyonluk malý satmýþ 58 milyon karda adamlar resmen içinden geçiyor piyasanýn..
yarýn umarým güzel bir yeþil mum yaparýz da yükseliþ onayý alýrýz..
Yer Ýmleri