Bence forumlarý ve sosyal medyayý da takip ediyor..mesela burada astoru biz hiç tartýþýp gesan ile karþýlaþtýrmasýný yapmamýþtýk sanýrým bu konuyu sosyal medyada görmüþ olmalý..bir hissenin zirvesini unutmadigi ve bir gelip orayý gördüðü ise hem sosyal medyada hem de forumlarda sýkca söylenen bir düþüncedir..bunu da forumlardan görmüþ olmali..
Hüseyin bey yatýrýmcýlar ile iç içedir..o yüzden bizim nabzimizi iyi tutuyor...bizim ne düþündüðümüzü biliyor...
Bence Hüseyin bey kadar yatýrýmcýsý ile ilgilenen bir yatýrýmcý iliþkileri yok..fabrikayý ziyaret eden yatýrýmcýlara da yardýmcý oluyor..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Çok güzel bilgiler dostum tþkler..þahsen bende 1_3 yýl içinde sektörde rekabetin olmayacaðýný çünkü iþ yogunlugundan ancak iþleri yetistirebileceklerini düþünüyordum...verdiðin bu bilgilerden sonra belki de daha uzun bir süre rekabet olmayacak dolayýsý ile kar marjlarý düþmeyecek..
Sektörü tam anlamý ile tanýmayan bazý twiteer üstadlarý sektörde sanki yoðun bir rekabet varmýþ gibi aman dikkat diyorlar...oysa alakasý yok..kaldý ki çok ilerde rekabet olsa bile gesan kullandýðý tüm ürünleri kendisi ürettiði için kimse onunla rekabet edip en kaliteli ürünü en ucuza veremez...elektrik ve trafo ihalelerini görüyorsunuz bazen ihalede üçüncü olsalar bile iþi gesana veriyorlar...aynýsý ileride GES ve RES lerde de olacak...
Takdir edilesi gerçekten. Baþka þirketlerde görmedim bu kadar ilgili yatýrýmcý iliþkileri. Her telefona çýkýyor, verebileceði kadar bilgi veriyor
Screenshot_1.jpg
ama alýnan lisanslardan sonra þirketlerin bu iþi gerçekleþtirmek için baþvuracaklarý en önemli þirketlerin kendileri olacaðýný , ges ve res santrallerinde kullanýlacak malzemeler için de ihaleyi alacak þirketin yine kendilerine geleceðini söylediler.
Yukaridaki bilgi belkide en önemli bilgi. Özellikle instagramda ve twitter tanitim videolarinda týr üzerinde götürülen konteyner tipi trafo yada depolama ünitesi olabilir adýný bilmiyorum. Depolama tesislerinde bu üründen yuzlercesi kullanilacak ve bunu üretebilen çok fazla firma olduðunu sanmiyorum.
https://www.instagram.com/reel/ClYLo...d=NDdhMjNiZDg=
https://www.instagram.com/reel/CkflK...d=Yzg5MTU1MDY=
Gesan yada europower icin en büyük sýkýntý bir anda 2 3 yillik iþ kapasitesini dolduracak kadar ihale alýp sözleþme yapacaklar. O vakit biz iki sene kap yolu mu gozleyecegiz. Büyük montanlý iþ almanýn eksi yönü kap canavarý unvanýný kaybetmek olabilir🤣🤣
Kap bitmez Gesan da...ihale kaplarý azalýr belki ama üretim satýþlarýna dair kaplar devam eder gecen ki Ýspanya kap'ý tarzý...yabancý ortaklýk veya farklý ülkelerde ki yatýrým teþvik vs...ayrýca sadece ges deðil..Res te var iþin için de ..Sürecin avantajlarýný þirket iyi kullanýrsa hepimiz çok güzel getiriler elde ederiz þüphesiz ...
Yer Ýmleri