Bofa 125bin satarak resmen önünü týkadý
bofa her hissede önce de vardý þimdi de var...bence gidecek hisse ne yapýlýrsa yapýlsýn gider...su akar yolunu bulur...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
15 dklýk güzel döndü bundan sonrasý bakalým ne olacak..
bankoff ta verdi malý buralara düþürdüler maliyetini dünkü gibi bir senaryo neden olmasýn![]()
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
bana göre gesan bu yýl 1-4 kat büyüyecek..önümüzdeki yýlda da depolamalý ges ve res santrallerinin kurulmaya baþlanmasý ile yine 1-4 kat büyüyecek ve bu büyüme 2027 yýlýna kadar ayný sürat ile devam edecek...neden 2027 yýlýna kadar ?? lisans baþvurularý bu yýl tamamlansa !! 2024 yýlýndan itibaren yansýmalar baþlanacak ve bu iþler 2-3 yýlda bitirilmesi zorunlu olacak...
o vakte kadar gesan sunjunior ,panel fabrikasý ,trafo üretiminin 4 kat artmasý , pano üretimi , diðer ges ve res iþlerinin yoðunluðu altýnda büyümeye devam edecek...
bu kadar agresif büyüme bir bu sektörde ikincisi de yazýlým sektöründe görülebilecektir...diðer sektörlerde de büyümeler olacak ama bu kadar agresif deðil...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
a1 32k ve seker 30k dün mal almýstý 220 ortalamayla, bugun 227 den vermis her ikiside, galiba ayný kiþi iþlem yapýyor.![]()
Þu an bofa nýn elinde mal kalmadý bu arada, son kalan 110k yý bugun sattý.
Edit: Çarþamba Perþembe toplam 179 tl ortalamayla 134k almýþ. Cuma Ptesi Salý toplam 237tl ortalamayla 162k satmýþ.
Son düzenleme : ikasemre; 17-01-2023 saat: 13:12.
Astor'a gelen yoðun talebin gerçekleþmesi ile babasý Gesan'ýn fitili ateþlendi. Bundan sonra para çýkýþý, BOFA, yabancý takasý vb. parametre olmaktan çýkar. Yarýn Astor iþlem görmeye baþlar. Bakarýz tavanýnda 50 milyon lot. Gesan'ý tetikler. Öbür gün Europower halka arz onayý gelir. Gesan'ý tetikler. Haftaya bedelsiz onayý gelir. Gesan'ý tetikler. Öbür hafta panel fabrikamýz açýlýr. Gesan'ý tetikler. Bilanço vb. derken yolumuza devam ederiz. Yeterki patronlar tekrar satýþa geçmesin.
Yer Ýmleri