Þarapsýz tahtacýnýn elinin ayarý da yok..
Tekniðe uyarsa buralardan dönmeli artýk.
Hisse çok defa tekniðe uydu. Anladýðým kadar geçen hafta düþeni kýrdý ve bu gün düþenden onay aldý. Aramýzda güçlü teknikçi arkadaþlarýmýz var onlardan katký bekliyorum.
ssss
Ýnfo satarken hep düþüyor aslýnda
Bu borsa tuhaf. 300den ne oldu da 180 e saldý sonra 260 üstü yapýp ne deðiþti de 230 þu anda![]()
psikoloji çok önemli..çýkacaðýna inanýldýðý zaman sürü psikolojisi ile yatýrýmcýlar saldýrýyor...düþecek psikolojisi hakim olduðunda da herkes nasýl olsa daha aþaðýdan yerine koyarým düþüncesi ile satýyor....
yatýrýmcý arý gibidir...bal gördüðü yere uçuyor...sopa gördüðü yerden de hýzla kaçýyor...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
geçen haftalarda düþen trend çizgisi 216 daydý..orayý geçtiðinde çýkýþý ivmelendi...ayný trend çizgisi ise bu gün 197 civarlarýndadýr...bir kaç gün sonra ise 195 seviyelerine inecek....eðer orayý test edecek ise ?? ve düþen trend çizgisinden onay almak niyetinde ise sýkýntý büyür...
psikolojik olarak desteklerimiz 230....220....210...200 ...ve trend cizgisi olan 195-197 civarlarý...artýk ne yapar bilemeyiz...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri