astor-gesan piyasa deðeri baþabaþ oldu
astor-gesan piyasa deðeri baþabaþ oldu
HSBC de ufak ufak destek atýyor. Spek istese + kaparix ama iþte ne zaman isteyecek lawuk
Astoru hafýfe almayýn bence ,, gesan harika þirket onu kenara koyuyorum ,, astor halen daha 19 fk dan gýdýyor ,, üç çeyrek kar toplamý 1100 k ,, yýl sonu karý ile çok daha ucuzlar , þirkete 2.5 mýlyar tl gýbý devasa býr para girdi ,, gesan bu kar rakamlarýna býr yýldan önce ulaþamaz,,ve pýyasa astoru yeni fýyatlýyor !!
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Ben hep maceradayým en son Acun domýnýke çaðýrdý gýtmedým![]()
,, macera benim soyadým ,, bugün astor alým fýrsatý verdi ,, deðerlendýrmelýydýn ,, basit orantý kursan formülü buluþacaksýn ama geç kalýyor gýbýsin ,, fýrsatlarý deðerlendir renkdaþým
Oncsm , astor, sdttr mahþerýn üç atlýsý !!
Düþ peþindeysen düþ peþime
Heryerde biz varýz, havada , karada , denizde , býstte
domýnýkte , astorda ,Oncsm , sdttr de !!
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
Oncsm satýlýrmý beee ,,6/7 fk dan arz ettiler þuan býle 3.çeyrek karýna göre 22/23 fk dan gýdýyor ,, boþuna mý infodan arz ettýler !! 72.75 ten malýyet yaptýk orada. Zaten oraya kadar 20/30 bin lotlar verýldý pýyasaya , þuan dökülen mal 1 milyon civarý![]()
Astor fk sýný nerden görebiliyoruz. Henuz bilanco gelmedigi icin Akbank uygulamada yok. Mynet finans uygulamada yok.
Yer Ýmleri