Hasta haneye kontrollere gitmek için otomobil lazým dý bu sabah biraz hisse satýp arabayý peyledim hisseler zararýna gitti ama rahatladým baþka bir acil ihtiyaç olmadýkça artýk kalanlar istediði kadar beklesin
Hasta haneye kontrollere gitmek için otomobil lazým dý bu sabah biraz hisse satýp arabayý peyledim hisseler zararýna gitti ama rahatladým baþka bir acil ihtiyaç olmadýkça artýk kalanlar istediði kadar beklesin
Haa bir de eklemeden edemeyeceðim,Alman filozofun dediði gibi:"Öldürmeyen acý güçlendirir"miþ dostlar.
Valla ben öylesine sert darbeler,yumruklar aldým/alýyorum ki baþlangýçta üç gün uykusuz kalacaðým meblaðlarý artik misli misli kaybedince bile "ne yapalým,olsun düzelir" diye avuntu mekanizmasi geliþtirdim😇
Hatta Keko,ben bu iþe girince iki sermaye kaybettim deyince kendi kendime " Niye tüm sermayemi deðil de 2 sermayemi diyor" diye düþünür sonra da amann neyse der geçerdim. Þimdi o "2" daha çok takýlýyor aklýma😟
Keko dostum, sahi neydi o "2" diye sorsam mý? Sonrasýnda duzeldi ama deðil mi desem mi?
Hoþ bulduk dostum😇 Geçenki atakta gelmiþ neþenize ortak olmak iatemiþtim. Bu kez çok feci kayýptayým,biraz kendim için geldim. Ben de cidden özlemisim sizleri.
Geçmiþ olsun. Giden para olsun boþ ver. Zaten Gesan'dasýn zararlarýn öyle ya da böyle kâra dönüþür burada😇
Yarýn böyle bir düþüþ olursa yine sert ekleme yapacaðým. Neva problema.
Benim gesanda tek korkum var oda patronlarýn mal satmasý onun dýþýnda zerre sorun yok sirkette.
Gesan dýþýnda genel bir sorum olacak. Allah aþkýna son 10 gündür olanlar genel piyasa dinamikleriyle açýklanabilir olmaktan öte bir þeyler döndüðünü göstermiyor mu?
Ýktidar-Muhalefet kamplaþmasýndan sýtkým sýyrýldi. Bunlarýn akýl tutulmasý yaþadýklarýný düsünüp kesinlikle ülkenin zehirli siyasi atmosferini buraya taþýmak istemiyorum.
Bu kamplaþmaya bulaþmadan son 10 günlük harekette gerçekten ne oluyor sence desem?
bazý yorumcular bistin fk çok düþük daha ne kadar düsecek vs diyorlar; bakýs açýsý yanlýþ. bankalar 1 fk ya satýlýyor; gyolar defter deðerinin 3 te birine satýlýyor neden kimse almýyor o zaman...büyük yatýrýmcýlar daha aþaðýdan alabileceðini bilfiði kaðýtlarý neden yukarýdan alsýn..tüm mesele bu... onlar sabýrlýdýr yýllarca beklerler. gesan özeline gelirsek; hikaye tüm gücüyle devam ediyor ve bence daha baþlamadý bile...20 milyar pd bu þirketin dibidir diye düþünüyorum.
o yüzden sert düþüþlerde topluyorum toplayacaðýmda...sert yükseliþlerdede bir miktar realize oluyorum. sabýr dostum. ekran bakma bir müddet. araþtýrmacý bir insansýn; deli gibi sektörü ve gesaný araþtýr hem bizde faydalanýrýz)
Yer Ýmleri