Europower arzý da epey ötelenecek gibi duruyor...Geçen hafta arz olacak olan Göknar gýda arzý bile iptal edildi...Bakalým bu durum nasýl etkileyecek Gesan'ý...
Europower arzý da epey ötelenecek gibi duruyor...Geçen hafta arz olacak olan Göknar gýda arzý bile iptal edildi...Bakalým bu durum nasýl etkileyecek Gesan'ý...
Bugün büyük firmalar tavan ve civarý yoklayacak. Gesanin çapýný tam göreceðiz bugün
çarþamba günü olan iþlemler iptal edilince gesan fiyatý 222 olmasý gerekmiyor mu bende 199 görünüyor bilgisi olan
saglam emin adýmlrla ilerliyelim ...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
neyse biraz nefes aldik,
Sali alsammi almassam mi karasizim, keske almis olaydim ama bicak kemikte zaten , borsa yukseldi ama aceba bu sunnii bir yukselismi ?
yonetim, bak yukseltiyoruz, destekliyoruz mesaji mi veririyor
biliyorsunuz bunlara pek guven olmuyor, haftaya aceba gene yataya baglar mi ?
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
bakalým bu yukseliþ furyasý ne kadar sürer bist bugun çosuyor..
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Hükümet borsayý destekleyecek güçlü hamleler yaptýlar...
Açýða satýþý yasakladýlar
Bes (bireysel emeklilik sigortasý)þirketlerine BIST ten nakitleri ile %10 hisse alma zorunluluðunu %30 a çýkardýlar
Daha önce bir hisseden en fazla %1 alma miktarýný %5 e çýkardýlar
Þirketlerin kendi hisselerini alýrken ödedikleri %15 stopajý kaldýrdýlar
Yine temettuden alýnan %15 lik stopajý da kaldýrdýlar
Hisseler üzerindeki tüm tedbirleri kaldýrdýlar
Bunlar borsayý teþvik eden çok deðerli tedbirlerdir..umuyorum ki bunlar kalýcý olarak kalýrlar..
Msci turkey endeksi dün %8 prim yapmýþtý ..bu gün de %9 çýkýþ yapmýþ..yani bu gün de tavan olacak bir çok hisse...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
erken devre kestik bugun...
Yer Ýmleri