Buda mi gol degil , en az 5 tavan olmasi lazim
Buda mi gol degil , en az 5 tavan olmasi lazim
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
Londra borsasi yatirim yapilabilir degeri olan sirket endeksinden yanlýþ anlamadiysam small ve mid caps endekslerini atlayarak large caps endeksine alýnmýþ. Yani 2 kategori birden atlamýþ. Kontrolmatik de ayný þekilde olmuþ. Bu 2 þirket çok ama çok hýzlý bir þekilde baðýra çaðýra gümbür gümbür büyüyecekler piyasa bir türlü anlayamiyor. Ülkede yaþanan kaos, spek denen salaklarin mallýðý yada açgözlülügu yüzünden citi deutche bedava fiyata takasýni cogaltiyor. Pastayi gene elin gavuru yiyecek bizim ky de kuru ekmek bulursa sevinir artik
Al sat iþi sýkýntýlý arkadaþlar.Burada bunu yaptýðýný söyleyenler oluyor.Haliyle insanlar özeniyor.Eðer bunu yapacaksanýz lotlarýn tümüyle deðil bir kýsmýyla ve kanal tepelerinde deneyin.Ben bu iþi çok denedim.Kar ettiðimde çok oldu ama nihayetinde elime zaman emek para kaybýndan baþka birþey geçmedi.12 tl civarý poltk vardý 2 tl hektaþ, 8 tl vesbe 180 den egeen daha sasasý þunu bunu neler neler artý bölünme temettü.Sadece biriktirsem ihya olurdum.Birinden çýkar diðerine girersiniz girdiðiniz hisse daha çok göçer.Aslýnda al satta doðru olan da baþka hisseye girmeden nakitte ayný hissenin düþmesini beklemektir ama bunu yapamaz daldan dala atlarsýnýz.Al satçý kýsa vadede karlý görünse bile orta uzun vade de hep hüsrandadýr.Yukardan sattýðýný ballandýra ballandýra anlatýr ama terste kaldýðýnda susar. Nihayetinde çekirge bir sýçrar iki sýçrar.Tabii bu benim dediðim beklentili, düzenli kar getiren, büyüyen, saðlam hisseler için geçerlidir.Ýþte Gesan da onlardan biri.
Tavsiyem al sat için ayýracaðýnýz kýsým hariç MKK dan kilitlemek ve normal hayatýnýza devam etmek.Maliyet çok önemlidir.Özellikle böylesi büyük düþüþlerde girerseniz kafanýz rahat olur.
Fenerbahçeli kardeþle renkdaþ olduðumuzdan olsa gerek bedeviyle benim de tanýþýklýðým var. Ben de satmýþtým 2 gün önce. Renkdaþýmý yalnýz býrakmadým😔
Ama pazartesi alým için fýrsat kollayacaðýz artýk tabi fýrsat verirse. Önce tvan sonra gevþeme sonra tekrar tavan olabilir. Direk tavan açýp öyle kapatabilir ya da tepkisiz gibi görünüp öðleden sonra veya ertesi gün hýzlanabilir. Her ihtimal mevcut. Þahsi tahminlerdir asla ytd.
Hayýrlýsý olsun.
Güzel haber. Moralleri bir nebze olsun düzeltir inþallah. Peak, sunjunior, europower arz, bedelsiz onayý, bilanço vb. Bekliyoruz. Biraz da 300 bandýnda beklemeye devam etsek iyice rahatlarýz.
Yer Ýmleri