çimentolar ,çelýkler býr sure gerý gelmez,,býlakýs gýttýkçe daha çok gýdebýlýr..!! ülkenýn yenýden imar ve inþasý söz konusu..o tarafta olanlar daha ýyý býlecektýr ama malesef yýkým çok büyük..kaldýký konya çýmento depremden once dahý 4000 üstunu test etmýþtý,konya,cmbtn gýbý hýsseler sermaye az ve lot çok düþük bunlar fezaya býle gýdebýlýr boyle ortamlarda,,onlarda ben þahsen kýsada öyle býr çöküþ beklemem..gesan býr sure daha bu aralýkta devam edecek gýbý..!!
halka arzlara býst yonetýmý tarafýndan býr sure ara verýldý bakalým tekrardan ne zaman baþlayacak bu süreç,,arz onayý ile beraber gesan yený býr ivme kazanabýlýr.. tekrardan almak nasýp olacak mý býlmýyorum..!!sýkýntý, bir süre sonra pýyasadaký alýmlar býttýðýnde ve endekse satýþlar geldýðýnde hangý hýssenýn nasýl duracaðý tarafýnda olacaktýr..çunku býst aslýna bakýlýrsa bu kaosu fýyatlamadý býle ký ýnþallah böyle býr durumla karþýlaþmayýz.. bol kazançlar..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Yer Ýmleri