Þirket çalýþýyor mu, Çalýþýyor. Mýzraðý çuvala sýðdýrmaya çalýþýyorlar mý, Çalýþýyorlar. Konjonktürde bozulma var mý, yok. Bekleriz o zaman biz...
Þirket çalýþýyor mu, Çalýþýyor. Mýzraðý çuvala sýðdýrmaya çalýþýyorlar mý, Çalýþýyorlar. Konjonktürde bozulma var mý, yok. Bekleriz o zaman biz...
Vayvay vay buralar sessiz kaldýðýna göre kemerleri baðlayalým yavaþtan![]()
Millet çimentolardan köþe dönüp gelecekler herhalde...
Þirketimiz %70 baðlý ortaklýðý Europower Enerji ve Otomasyon Tek. San. Tic. A.Þ., TEÝAÞ Genel Müdürlüðü tarafýndan 22/02/2023 tarihinde gerçekleþtirilen, 2023/56474 ihale kayýt numaralý ‘'H.801 Referanslý 154kV (~62,09) km 1272 MCM Ýletkenli Derecik – Yüksekova EÝH Teklif Birim Fiyatlý Komple Tesis Ýþi'' konulu ihaleye katýlmýþ ve en avantajlý fiyatý vererek ihalede 1. olmuþtur. Ýhale baz bedeli 198.912.709,98 -TL'dir. (Yüzdoksansekizmilyondokuzyüzonikibinyediyüzdokuz Türk Lirasý, Doksansekiz Kuruþ)
Ýhale ile ilgili geliþmeler, kamuoyu ve yatýrýmcýlarýmýza bildirilecektir.
forum sayfasýnda bulunsun diye kap ý ekliyorum.
citibank takasý artmaya devam ediyor. 1.412.631 olmuþ ve bunun 637 000 adedi 1 ocak ve sonrasý alýnmýþ.
Sürekli çok büyük iþler alýyorlar, bukadar iþi nasýl yapacak bunlar ya![]()
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hiç bir Þirketten bunun kadar emin olmadým. Sabreden gerçekten mesut olacak. Ara sýra buradan bir miktar çýkýp diðer hisselerde trade yapýyorum ama duramýyorum hemen geri dönüyorum. Hikaye mükemmel. Patronlar ufak tefek hatalarý dýþýnda çok iyi. Bence paketleyip unutmak lazým da iþte þeytan dürtüyor arada
Yer Ýmleri