bilemiyoruz ki aðalarýn ne planý var benim düþüncem tamamen çok erken olmasý agustos 2021 de kendin olmussun halka arz bence biraz kendini kanýtlamalýsýn ya da süre geçsin..
maksatlarýný çözmeye çalýþan küçük balýklarýz
açýkçasý tad vermiyor. yani olayý spk ya baðlamak istemiyorum þirketin de bir olayý olduðuna inanýyorum. çok þeffaf lar ise çýkýp bir þey desinler herþeyimiz tam bekliyoruz demekle de olmuyor.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
önce baþvuranýn onayý (hatalý bir iþlem yoksa) önce olmalýdýr. Bu her konuda böyledir. Fýrýnda ekmek alýrken bile sizden sonra gelene ekmek verirse fýrýncý kýyameti koparýrsýnýz. Hatalý iþ varsa da hatayý beyan etmelidir spk. Evrakta eksik yada hata vardýr o nedenle iade ettim yada bekeltiyorum demelidir. Bültene 2 cümle daha yazmak çok zor deðildir..burada bunlarý söyledik diyede siyaset yapmýyor sadece doðrularý yada olmasý gerekeni söylüyorum. Yoksa bana ne kimin kime oy verdiðinden. Twitter da bu konuda yazýlanlarý spk baþkaný ve yedi sülalesine söylenenleri okusanýz iyi olur. O zaman buranýn ne kadar masum olduðunu çok daha kolay anlarsýnýz
yabancý alýmý var o yüzden roketlemiyor hergün alýyor topluyorlar
Doðru arka arkaya halka arz etti. ama iþte belki o zaman yapýlan yanlýþtý. Böyle gözü kara birilerini suçlamamaya çalýþýyorum açýkçasý mantýðýma göre konuþuyorum.
benim için halka arzdan öte bedelsiz daha iyimalum tipik ky kafasý hazýr alfas vs hepsi fiyat yükselmiþken bizim hemen bu fiyatlardan bölünmemiz ucuz gözüksün
![]()
*Giriþim Elektrik: Dicle Elektrik'in beton, köþk ve hücre alýmý ihalesinin þirketimizin uhdesinde kaldýðýna dair komisyon karar yazýsý iletilmiþtir, iþin bedeli vergiler dahil 5.074.362 USD
kap gelince basmýþlar yine..![]()
Yer Ýmleri