Ayný fikirdeyim.Bu yýl 12-15 mia arasý ciro 2-2.5 mia net kar yazar. Seneye bunu en az ikiye katlar. Mesele sadece Türkiye'den ibarette deðil. Nasýl bir çýlgýnlýðýn içinde olduðumuzu iyice anlamak gerekiyor.
Daha önce de söylediðim gibi þu an giriþim elektrik özelinde bütün sektördeki tek sýkýntý yetiþemiyorlar. Malzemesi olsun iþin profesyoneli elemaný olsun...
Þirketin önündeki tek engel yetiþememek. Bunun nasýl bir nimet olduðunu varýn sizi düþünün.
Cari piyasa deðeri 30 milyar tl. Bu þirket 5 sene içinde rahatlýkla þimdiki piyasa deðeri kadar kar eder.
Kýsa da günlük de hareketlere aldanmayýn, teknik olarak hala zayýf. Birkaç gün önce de yazmýþtým net düþüþ formasyonu vardý ve gerçekleþti. Þu an hala tepki olarak zayýflýk devam ediyor.
Þahsen daha fazla aþaðý basamaklarýný düþünmüyorum. Çünkü daha aþaðýlarda net alýcýlar çýkar. Mal kaptýrmak istemeyecektir.
Þu an giriþimi elektriðe bir katalizör lazým. Arz onayý gelirse bu katalizör olabilir.
Ayrýca þirket arzý beklediði için bir türlü Ne yatýrýmcý sunumu paylaþtý ne de Sunjunior ile alakalý geliþmeleri paylaþtý. Her ne kadar az öncesi manipülasyon olmasýn diye yapmadýklarýný ifade etselerde ben bunun etik olduðunu düþünmüyorum.
Þirketin bir ajandasý olabilir, ama bu ajandayý küçük yatýrýmcýnýn lehine kullanmasý gerekiyor. Bu konuda güven kaybýna sebep olabiliyorlar.
Her neyse Güzel günler göreceðiz güneþli günler. 25 milyar TL civarý piyasa deðerine getirirlerse net alýcýyým. Ama tekrar söylüyorum yemez.![]()

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri