Karanlik oda islem hacmini bilen varmi. Kapanýþda bekleyen 3 milyon ustundeydi diye hatirliyorum . Karanlik oda sonrasi 2850000 kalmýþ. Son anda yüklü satanmi oldu acaba
Karanlik oda islem hacmini bilen varmi. Kapanýþda bekleyen 3 milyon ustundeydi diye hatirliyorum . Karanlik oda sonrasi 2850000 kalmýþ. Son anda yüklü satanmi oldu acaba
Þahsen depolamalý kýsmýnda da tuzum olsun diye bir miktarda yeotekle full yenilenebilir enerji sektöründe pozisyonlarýmý tutuyorum. Bu þirket çok güzel bir þirket. En baþta patronu Güzel adam. Bir vizyonu bir misyonu var. Ýki gündür tahtada resmen güç gösterisi yapýyorlar. Gün içi volatil hareketlerden kurtulabilmek için, ekran bakmýyorum.
Þimdilik 37 milyar TL piyasa deðerimiz var. Bist bozmazsa 45 50 milyar arasýna kadar rahat gideceðini düþünüyorum.
Teknik hedeflerim var oralarda kar al yapabilirim bir miktar, onun dýþýnda aþýrý fiyatlanma olmadýðý takdirde pozisyonumu tutmayý düþünüyorum.
Beklentiler mükemmel çok büyük, ama Zafer sarhoþlu olmamýz lazým temkinli iyimserlik iyidir, aþýrýsý zarardýr.
Hafta sonu tekrar deðerleme yapar görüþürüz dostlar. Allah hepimizin birini bin etsin.
Yeoda patron satýþ hikayesi vardi bir dönem. Basvuru yapmislardi . Gesanda patron satýþýnda sýkýntý yasaninca direk terkettim yeoyu. O satýþ yapildimi bilmiyorum yapilmadiysa tahtaya baskisi buyuk olur
Henüz yapýlmadý. Kimseyi etkilemek istemem ancak bence bu sektördeki en ucuz þirket. Yüklü pozisyonum var subjektif davranýyor olabilirim. Bir ara yeotk in sayfasýna detaylý yazacaðým inþ. Tabii gesan çok çok daha büyük bir þirket hikayesi çok fazla. Euro power'ýn izahnamesinde depolama üretim iþine de gireceklerini yazýyorlar. Eðer sektörde sorun olmazsa. Gesan çok farklý yerlere gelecektir inþallah.
Kasým 2022 kap haberi yeotk. Bende de yeotk var.Arsasi alýnmýþ batarya fabrikasý ve diger yatýrýmlar için kullanýlacakmýþ. Geçenlerde de 15 milyon avro kredi kullanmislardi. 500 milyon TL de teþvik almýþlardý. Yatýrým finansmanýna ihtiyaçlarý var.
Kasimdaki kaptan sonra Aralýk ayýnda yine bir kap gelmiþ. Hisseleri geri çekmiþler. Ocak ayýnda ise tekrar satýþa konu olmasý için 14,5 milyon lotu kote etmiþler ama satýlmadan öyle duruyor þuan için. 20230411_000610.jpg
CPH2269 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : tilkiii; 11-04-2023 saat: 00:23.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaþif kozinoðlu...
halka arz çok pahalý bir arz olmadý mý?
bu konuda bana göre hazýr ortam iyiyken biraz geçirmiþler gibi geldi.
iki çeyrek sonrasýnýn karlarýný bile hesap edip öyle vermiþler gibi sanki.
europower iyi þirket olabilir. ancak çýkýþý pek olumlu görmedim.
kontrolmatk sahibi halka arz fiyatýnýn kendisinin onay vermemesine raðmen ýsrarla düþük arz edildiðini dile getrdiðini hatýrlarým.
ucuzuz diyebilecek gesan yetkilisi bulmak çok kolay deðil.
yine de müzik devam ederken arz furyasý 5 tavan garanti gözüyle bakýlýyor.
o da zaten 10 tane mi olur. 20 tane mi?
gesan çok beðendiðim bir þirket. gelecekte daha da adýndan söz ettirecektir. YTD
Yer Ýmleri