Dostum daha geçen hafta Euro power'ýn arzi açýklanýnca söylemiþtim. Bu hafta inanýlmaz vilatil olacak. Fazla kýpraþmamak lazým. Þahsen gün içi bakmýyorum ancak 74 küsürlerde ve 68 küsürlerde GAP var. Oralara gelirse ekleme yapmayý düþünüyorum. Tabii iþ yoðunluðundan ötürü umarým fark edebilirim.
En büyük direncini yüksek hacimle kýrdý. Düþük hacimle onay arýyor. Nereden yüksek alýp gelirse oradan döner.
Çok kýpraþma sen 😂
Bu gaplari görenler hep asagiya bakanlar. Gordukleri bazen dogru olabilir ama hic bir zaman önlerini ve yukariyi göremiyorlar. 3 gun icinde 67 den 90 a gidecek yazan bir kiþi var mý. Birde gesan öyle cizgiye göre hareket etmez daha keskindir 74 degil 65 e bile gidebilir. 300 den 170 e düþtüðünü unutmamak lazim. Son olarak yarin yonetim kurulu üyeleri youtube da canli yayina katilacak . Orada söylenecek her cumle piyasada dalgalanma yaratabilir. Dikkatli olmak gerekir
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
bu arada olaðanüstü fiyat hareketleri ile kap gelmiþ moral bozulunca bakmamýþtým. bu bir nebze iyi olmuþ..
dünde dediðimiz gibi tahtacýnýn niyeti sür direk götürmemek doldura doldura götürmek bollingerin dýþýna fazla taþmadan yukarý götürecek burada bize sabýr kalýyor.
takaslarda sýkýntý yok bu arada qnb alýmlarý satýmlarý citi gibi duruyor..
Yer Ýmleri