europower sahifesini okuyamýyorum bu yaþýma kadar böylesine iðrenç küfürler ne gördüm ne duydum moderatörler nerede
europower sahifesini okuyamýyorum bu yaþýma kadar böylesine iðrenç küfürler ne gördüm ne duydum moderatörler nerede
Hocam çirkin þeyler ama þöylede biþey var, bazýlarý sanki karþýsýndakini hiç küfür bilmiyomuþ her hakareti beyefendi þekilde karþýlayacak zannediyo, küfür sevimsiz þey ama bazýlarý doðuþtan kendisine küfür edilmesini istiyo adamýn yaratýlýþý herkes bana küfretsin þeklinde![]()
Perþembe gününün takasý gelmiþ, city 800 bin lot almýþ. Direnç üzerinden bu kadar yüklü mal alan bir kurum var. Bugün þekerin malýný da genelde City karþýladý. Yani burada ciddi maliyetlenmeler oluyor. O yüzden burada da bir arkadaþýn söylediði gibi plana sadýk kalmanin faydasý var
Kadir geceniz mübarek olsun dostlar. Bu gece tüm Ýsma âlemi, aileleriniz, sevdikleriniz için hayýrlar ve bereketlere vesile olsun.
Bakalým devamý ne olacak kabak gibi belli oluyor
Deuts - 7.176
Cýty +7.176
Gap gap diye diye illaki oraya indirtecekler. Ne gapmýþ arkadaþ. Sanki orada boþluk olunca grafik ayakta duramýyor mu? Bu borsa sýrf algý ve manipülasyondan ibaret vesselam
Yer Ýmleri