bakalým vadeli endeks 15.30 dan sonra ne yapacak bir tepki yükseliþimi yapacak gecen ay kapanýþýnda.. yok bu sefer kalýcý bir þekilde yüksek mi kapatacak..
bakalým vadeli endeks 15.30 dan sonra ne yapacak bir tepki yükseliþimi yapacak gecen ay kapanýþýnda.. yok bu sefer kalýcý bir þekilde yüksek mi kapatacak..
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
seçimi satýn almalarý lazým 5000 üstüne hareket gelecektir bu benim düþüncem % 100 enflasyon olduðu yerde zirveden %50 geri gelmiþ hisselerde risk alýnmayacaksa borsayý býrakmak lazým nacizane. risk varsa kazanç vardýr. nakite geçmek için geç kalýndý
1.ihtiyaç olmayan para
2.doðru hisse
3.bolca sabýr
ytd.
Secim ikinci tura kalirsa bu tahtaciyla isimiz zor. O eziyet 15 mayis sonrasi, 10 is gunu daha surer, kac taban yedirir diye simdiden elleri kasiniyordur.
Ac gozluluk edip, cok da asagi surerse elinden tahtayi alan bir baba yigit cikarsa da biz guleriz.
Yukarida yazilanlar yatirim tavsiyesi degildir.
Ýflahýmýzý söktün be gesan
Sanki iki üç tavan yapmýþ gibi tabana gidiyor.
Selamlar arkadaþlar ...bu gün 25 bin adet europower alabildim...sipariþim 45 bin adet idi..ancak bu kadar nasip oldu.. þu anda ederinin ne olduðunu bilmiyorum...ama beklentilerini fazlasý ile biliyorum ..arzlarda oluþan hareketleri de bir miktar tanýdýk..bakalým nasipte neler olacak ?? Tekrardan yenilenebilir enerji sektörüne döndüðüm için mutluyum...
Yer Ýmleri