Dostum ortamý görüyorsun..temel ve tekniðin çöp olduðu bir saçma sapan ortamý yaþýyoruz..ne yazýk ki görünmeyen o kadar pis þeyler yaþanýyor ki ..SPK ,patronlar,spekler,algicilar ,shortcular, bozuk siyasi ortam...vb..
Bu ortamda zarar etmeyen þanslý çok az kiþi var ...gesandandan ayrildigimdan beridir zarardayim dostlar...doðruya doðru..o yüzden de can havli ile sermayemin bir kýsmý ile kendimi europowere attým ..gerisi de nasiptir ...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Eupower þimdiden piyasa deðeri gesanýn yarýsý olmuþ aþýrýya kaçarsa gesan a talep gelmesi beklenir .Keko aldýðýna göre haftaya bizlere alým fýrsatý verir. Piyasa 3 ay çok kaygan olacaktýr. Ýzlememek en güzeli yada satýp kenardan izlemek onada geç kalýnmýþ oldu nasip ytd.
dostum almak çok zordu...iki gün önce sipariþ vermiþtim banka görevlisi aracýlýðý ile...ilk sipariþim gelmedi...sonraki gün sekreter not alacam seans kapanýr kapanmaz alýþ girecem dedi ama sonraki gün sabah beni aradý unuttuðunu söyledi..o gün de alamadýk...perþembe akþamý da sekreter denizbank brokerini arayýp sipariþ verelim belki de sipariþimiz öne geçer dedi...broker ben milyon lot sipariþlerine bakýyorum öyle ufak tefeklere bakmýyorum...ufaklarý ancak sabah saat 9:00 dan sonra girebilirim dedi...ben de o zaman sekreter 25 bin girsin ,broker de cuma sabahý 20 bin adet girsin dedim..
cuma günü saat 11:00 civarlarýnda akþam sekreterin verdiði emir gerçekleþti ama sabah brokerin yazdýklarý tüm gün boyunca gelmedi...piþman oldum keþke tümünü sekreter akþamdan verseydi....nasibimiz de bu kadarmýþ...galiba bu miktar ile devam edeceðim..
yani iþin sýrrý akþam seans kapandýktan hemen sonra emir girmektir...yalnýz bu süreçte a1, gedik,info ,marbas gibi kurumlarýn öncelik sýrasýnýn olduðunu öðrendim...yani bu kurumlar diðer bankalardan çok daha avantajlý...bazý kurumlar 18:10 da emir girebilirken bazýlarý ta 18:20 ye kadar ancak girme haklarý var...
denizbank 18:13 te girebiliyor...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri