bizim tahta kötü düþünmeyeyim diyorum ama yaptýklarý ayýp... atadýklarý bagýmsýz yönetim kurulu uyesi zaten mide bulandýrmýþti..
bizim tahta kötü düþünmeyeyim diyorum ama yaptýklarý ayýp... atadýklarý bagýmsýz yönetim kurulu uyesi zaten mide bulandýrmýþti..
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yazýklar olsun. Sanki þirket iflas etti.😡😡😡
Eðri oturup doðru konuþalým, bu Aleni soyguna müsade eden net þirketin kendisidir, artýk zerre güvenim kalmamýþtýr. 75 üzeri milyarlýk ihale at, tahta yuzde 50 düþsün, tüm endeks sert yeþil olduðu gun -3 yaktir.
Tek bir açýklama yok, tek bir kap yok...kim inanýr gesanýn on gündür ihale almadýðýna..
El ele vermiþler belli, koç olacakmýþ sizde bu tiynet varken Ýhlas bile olamazsýnýz.
Böyle bir günde býrak tepkiyi halen düþen bir gesan ve dalga geçer gibi son dakkalarda atýlan kap. Sonuç itibariyle sinsi patronlardan korkacaksýn.
Bu konu bile satýþa nedenlerden biri bence ..derin düþünmek gerek belki de...seçim sonuçlarý...insider trading....bilanço ....vs vs ..bilmediðimiz ama hisseyi taþýyan gruplarýn bildiði ve o nedenle sattýðý bir gerekçe olmalý....Teknik, grafik, destek vs..hepsi iç oldu ...
Aslýnda patron niyetini defalarca belli etti ama biz gesana patrondan daha fazla güvenmenin cezasýný ödüyoruz.
Yer Ýmleri