aylar sonra gelen adam gibi bir Tavan,
sisecam olayi guzel oldu
bilancoya kadar 3-4 Tavan daha isteriz , bu arada sabah Europower -5 olmasi tuhaf , sabah -5 ten alan sonrasinda +5 olunca sabah sabah %10 kari kapti
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
Dostlar bu isi kim Aldi ?
Oyak Denizli Çimento'nun Güneþ Enerji Santrali Projesi ile Ýlgili ÇED Halkýn Görüþüne Açýldý
Çevre ve Þehircilik Bakanlýðý Çevresel Etki Deðerlendirmesi, Ýzin ve Denetim Genel Müdürlüðü web sitesinde yayýnlanan ilanda konuya iliþkin þu bilgiler verildi:
DENÝZLÝ ili ÇAL, HONAZ ilçesi sýnýrlarý içerisinde OYAK DENÝZLÝ ÇÝMENTO A.Þ. tarafýndan yapýlmasý planlanan GÜNEÞ ENERJÝ SANTRALÝ (24,7 MWp, 29,18 Ha.) projesi ile ilgili Çevresel Etki Deðerlendirme süreci baþlamýþ ve Çevresel Etki Deðerlendirmesi Baþvuru Dosyasý halkýn görüþüne açýlmýþtýr.Söz konusu projeye iliþkin, halký proje hakkýnda bilgilendirmek, görüþ ve önerilerini almak amacýyla ÇED Yönetmeliðinin 9. maddesi gereðince 08/08/2023 tarihinde Halkýn Katýlým Toplantýsý düzenlenecektir.ÇED Baþvuru Dosyasýný Ýncelemek isteyenler Bakanlýk Merkezinde veya DENÝZLÝ Çevre ve Þehircilik Ýl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkýnda Bakanlýða veya Valiliðe görüþ bildirebilirler. Halkýn Katýlýmý Toplantýsý yeri ve saati ile ilgili ÇED Ýzin Denetim Genel Müdürlüðü ve DENÝZLÝ Çevre,
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
Yarýn serbest emir vererek geliyorum kýzlar
Yer Ýmleri