Yeni alým için, çanak hedefi olan 90,10 üzerinde kapanýþlar beklemek mi gerekir? Yoksa hemen mi?
bu isi kim aldi ???
Anatolia Yenilenebilir'in G3-Antalya-3-19 Güneþ Enerji Santrali Projesi ile Ýlgili ÝDK Toplantýsý Gerçekleþtirilecek
Çevre ve Þehircilik Bakanlýðý Çevresel Etki Deðerlendirmesi, Ýzin ve Denetim Genel Müdürlüðü web sitesinde yayýnlanan ilanda konuya iliþkin þu bilgiler verildi:
ANTALYA ili KORKUTELÝ ilçesi sýnýrlarý içerisinde ANATOLÝA YENÝLENEBÝLÝR ENERJÝ A.Þ. tarafýndan yapýlmasý planlanan G3-ANTALYA-3-19 GÜNEÞ ENERJÝ SANTRALÝ (20,00 ha - 15 MWm/10 MWe) projesi ile ilgili olarak hazýrlanan ÇED Raporu, ÇED Yönetmeliði'nin 11. maddesi kapsamýnda Bakanlýðýmýza sunulmuþ olup, inceleme deðerlendirme süreci baþlamýþtýr. Proje ile ilgili olarak 22/08/2023 tarihinde ÝDK toplantýsý gerçekleþtirilecektir. Bakanlýðýmýza sunulan ÇED Raporuhttps://eced-duyuru.csb.gov.tr/eced-prod/duyurular.xhtmladresinde yer almaktadýr. ÇED Raporu ilgililere ve kamuoyuna duyurulur
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
1,5 yýldýr enerjileri izleyip almaya cesaret edememiþ,bu yüzden kârdan çok para kaybetmiþ biri olarak dayanamayýp geçen hafta gesan ve alfas aldým (Acemi1i nin mesajýndan etkilendim, saðolsun.Zarar etsem onu sorumlu tutmam,karar bana ait çünkü.O zaten alýn demedi,ben hektþlarý satýp alfas,gesan alýyorum dedi)
Gesan tutan arkadaþlar bu hissede ne kadar kalmayý düþünüyorsunuz.Hedefiniz süre vererek nedir, yatýrým tavsiyesi olmamak kaydýyla yazabilirmisiniz
Bol kazançlar
Yer Ýmleri