Kuþlu sitede ve bu sitede enerji hisseleri patlayacak falan yazmaya baþladýlar
Kuþlu sitede ve bu sitede enerji hisseleri patlayacak falan yazmaya baþladýlar
Bugün Gesanlarýmýn %75 iyle vedalaþtým,Allah bereket versin,yarýnda bu fiatlardan ve üzerinde kalanlarý satarsam hedefimdeki,evladýmýn arabasýný alacak duruma geldim,Allah bereket versin,benden alanda kazansýn,hayrýný görsün,Gesanýmýzda daha çok büyüsün yatýrýmcýlarýda kazansýn Ýnþallah, Bu arada buranýn duayeni keko üstada teþekkürler ediyorum bu hissede büyük emeði vardý,yine sayýn METEHAN,syn mzffr,syn rcan,syn richardbozkurt,syn ikonia,syn cumbaba,syn Better15,syn Majesty23,dahada var hele mehtyumumuz vardý takas takipcimiz uzun zamandýr yazmadý eskilerden ismini hatýlayamadýðým çok deðerli arkadaþlar vardý,herkese çok teþekkür ediyorum,kalanlara bol kazançlar diliyorum,bundan sonra küçükte olsa yine Gesan toplayýp devam edeceðim,burada olacaðým,hepinize saygýlar ve sevgilerimle iyi geceler diliyorum.
Hayýrlý olsun alacaðýnýz araba.Allah kazasýz belasýz kullanmayý nasip etsin
Allah oðlunuza saðlýkla, kazasýz, belasýz kullanmayý nasip etsin. Size de bol kazançlar diliyorum.
Dün yorumumda oluþan hacim ve geç gelen tavan ile bahsetmeye çalýþtýðým konu iþte buydu arkadaþlar. Onbinlerce lot Gesan bu fiyatlardan satýlýyor ve karþýlayan var. Aras bey'Ýn pozisyonunu kapatmasý herhangi bir fiktif iþlem deðildir. Sektöre talep devam ediyor. Hizze.net Türkiye'nin en büyük borsa forumudur. Hiçbir yeni ortaðýmýzýn fikirlerini yazdýðýný uzun süredir görmüyoruz. Bu parametre bile birþey anlatýr. Fiyatlamanýn sektör hisselerinde agresifçe yaþandýðýný görüyor ve biliyorum ama þunu unutmayýn yükselen daha çok yükselir, düþen daha çok düþer, duran ise durmaya devam eder. Ýkinci çeyrek bilançoyu görelim en azýndan.
Aras bey hayirli olsun.
ama dolar bazli kazandiginizdan eminmisiniz ?
bende kazandim saniyorudm , ama ortalama 17-18 den dolar bozup almisim, ,, hesabi yapinca birde baktim ki , daha basa-bas noktasina gelmisim,
kendi ozelimde soyluyorum, en azindan bir kismini birakirdim cunku bu sirketlerin 5-10 yil sonra muazzam yerlere gelecegini dusunuyorum
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
Yer Ýmleri